En vanlig regning dag och jag är glad.

Godmorgon!
Det behöver inte vara något speciellt för att man ska vara glad och nöjd. Jag ska jobba i dag 12-17 med världens härligaste och energi fyllda tjej. Igår stog vi och snackade skit. Killar, jobb, fest, kläder, resor osv. Det va så sjukt lite folk i butiken så det gjorde inte oss något :) Det var helt underbart härligt att bara får snacka tjejsnack med någon man inte känner. Dom tjejkompisar jag har annars har en förmåga att just nu må så dåligt allihopa.. Då blir man lite nere. Men den här tjejen gjorde verkligen min dag igår!
 
Jag bloggar inte så mycket nu eftersom jag inte kommer på så mycket att skriva. Den 6 augusti kör jag tillsammans med två andra duktiga bloggare. Jag ska köra 3 veckor med soppor. Vet inte vad jag tror att jag kommer gå ner men mitt mål är under 60 kg. Så vi får väl se. Sen misstänker jag att jag kommer att ha gått upp lite i vikt då jag och älskling snart drar på en veckas sverige tripp med boende på hotell. Det skiter jag i ;)
Så ni får hålla i för dåp i augusti är det samma uppdatering som alltid. dvs 1 gång om dagen med massa bilder och dyligt :)
 
Jag har fått en utmaning av en av mina bloggisar. Att jag ska gymma två gånger i veckan. :) härlig utmaning! Det måste jag ju kunna greja! Jag behöver komma ut och se lite folk och röra på mig. Idag står cykling till jobbet på schemat och sen 50 min promenix med min sambos kusin.
 
Ha en fin torsdag :)
 
KRAM
/Fia
 
 

Tänka på att inte tänka.

Jag tror att som rubriken lyder är att man inte ska tänka så mycket bara göra. När jag slutade på sopporna så jagade jag kalorier. Jag läste på varje förpackning vad det innehöll och tänkte inte äta mer än 1000 kcal. Men jag blev så trött på att tänka så jag sket i allt och började moffa. Sen midsommar när jag slutade har jag ätit något onyttigt varje jävla dag och jag kan inte hålla mig. Vad är felet? jo jag tror att jag tänker för mycket. Jag vill bara ha en nyttigare livstil i huvudet. Tex att ta ett äpple ist för popcorn på kvällarna. Göra gröt ist för smörgåsar ( som det har blivit nu några dagar) göra det ok att äta mellanmål (då jag har skitit i det den senaste tiden) Få in att gå och träna 3 dagar i veckan. ska det vara så svårt? Jag jobbar ju bara 12-17 ska jag inte klara av att gå på ett aerobicspass när gymmet ligger så nära jobbet. Jag vill ha det naturligt. Att välja det nyttiga alternativet. Jag vill inte leva med ångesten hela tiden om varför jag åt skit igår när jag vet att jag kommer göra det i kväll igen! Varför gör jag det? Nej idag är det en ny dag och jag ska inte äta något onyttigt men heller inget supernyttigt jag ska äta tallriksmodellen och peta in flera mellan mål. Jag ska försöka hålla mig till det. Inte mer komplicerat än det. Alltså inget godis, popcorn, chips, glass, alkohol, pizza eller hamburgare. Thats it! Jag ska ta bort det och då kommer allt annat falla på plats hoppas jag. Herregud det sista jag vill är att gå upp i vikt ändå äter jag en massa skit? Är det för att jag tycker det är så lätt att gå ner i vikt med sopporna så jag tänker att äh det där går jag ner på 2 veckor om det skulle vara så. Jag har ju planerat att jag ska börja på sopporna samtidigt som två andra bloggare. Kan det vara att jag i mitt undermedvetna passar på att käka? Usch stackars er som fortfarande läser denna blogg. jAg bara klagar och inte lägger jag upp nå bilder då jag ve att jag gått upp lite i vikt. Nej det va ju det här med balansen! HITTA BALANSEN!
 
Nu blir det kaffe och gröt!
 
Puss
Fia

blogging..

Det är ju såhär med att blogga ibland så känner man hur kul och inspirerande det är att skriva.. om allt, sina kännslor och humör. Jag har varit som ni märkt lite nere senste tiden och har nu senast inte haft tid eller ork att blogga. Men nu känner jag mig glad och pigg och kan ge er lite härlig uppdatering. I fredags så va jag ledig. Jag och killen åkte hem till mammi och pappi för att dricka liute vin. Sen vidare till Powermeet och titta på alla knäppskallar som tagit sig dit. vi picknickade med sallad och bröd på en äng och snackade en massa skit. Men vinet flödade då mamma bjöd på mitt favorit Amarone vin :D Vi träffades upp med min killes syrra och hennes kille. Då blev det lite öl och mys. Men vad hände sen? Jag blev tvär full?! Jag drack inte ens mycket men ändå så blev jag totalt onykter. På natten när vi kom hem fick jag någon form av migrän attack. Det skar i hela huvudet och skrek. Det blev ju inte bättre av att jag va tvungen att jobba klockan 11 dagen efter. Tro mig att det va en trött-fia som cyklade hem igår eftermiddag. Jag gick direkt och la mig runt 16.00 och vaknade 20.00. Jag va Hungrig som en varg riktigt jävla skithungrig så det blev massa korv och pommes med räksallad och kerre (Ketchup) mm.. min fina kille hade köpt hem lite choklad så vi myste och kollade skräckis innan vi båda däckade i soffan på natten.
 
Dieten: gud ja jag vet inte. Orkar inte bry mig så mycket. Kanske inte vräker i mig massa skit men pallar inte att räkna kalorier när jag cyklar 1 timme om dagen och går på jobbet i 5-6 timmar och äter gröt till frulle och nyttigt på lunch. Så balans i livet är det jag siktar på!
 
Idag: Svettig men glad vaknade jag upp 11.30. Gjorde lite gröt och kaffe. Vi ska nog bjuda hit lite bekanta ikväll och grilla korv och spela spel :) har ni haft en bra helg?
 
Puss
/Fia

I mitt skal.

Jag hann inte blogga något igår då jag befinner mig i mitt skal. Alltså jag går upp äter gröt eller knäckebröd, cyklar till jobbet, jobbar, cyklar hem och är helt slut och äter nå sjukt onyttigt på kvällen. Vaet inte varför. Jag är inte ens sugen men äter ändå popcorn och glass fast jag igår höll på att spy när jag åt glassen. Jag vet inte om det handlar om att min kille inte ger mig någon uppmärksamhet vad jag har tyckt senaste dagarna eller så är det bara för att jag är så trött och inte kan tänka klart. Jag blir så trött och får så ont i huvudet av att jobba... haha.. det där lät inte bra. Men är man inte var att gå 7 timmar om degen och cykla en timme aå kan det vara tufft i början. Men för varje dag som går så känns det lite lättare.
 
Mina läsare: Jag har så fina läsare som ger mig massa tips om mina problem vilket är helt underbart. Ni har stor förståelse över att man har sina ups and downs. Men ett tips som jag fick från snöflickan är att man ska inte fokusera på en sak utan ta hänsyn till helheten för att hitta balans! Gud jag behöver balans i mitt liv. Ta bort denna trött dimma för ögonen och hitta balans.
 
Jag har ju för något år sen flyttat till Eskilstuna och känner inte många här. Jag har bara en kan jag nog säga som jag verkligen tycker är kul att ses. Men hon har väldigt många problem och då känns det inte som att jag kan ventilera mina med henne då mina framstår som så små. Jag skulle vilja ha flera vänner som jag verkligen har roligt med, som förgyller mitt liv. Min kille kan inte vara allt för mig, absolut inte. Han är min sambo och min kärlek men han får nog ta ganska mycket av min skit att jag inte har så många vänner och att vi bor i en annan stad än min släkt och vänner. stackarn.
 
Nej som sagt helheten is the shit.
 
I morgon ska jag på modellplåtning med en fotograf som också är en vän till mig det blir spännande. Jag vill ha älvlika bilder som man ser så oförskämt vacker ut., Jag lägger upp dom här på Bloggen efteråt. Annars i helgen så ska jag ju ägna mig åt Power meeet och träffa mina päron :) så denna helg blir bra :D
 
Puss på er!
 
/Fia

Twofaced.

Åh sorry att detta har blivit gnällbloggen nummer ett. Men det som har hänt är att jag lovar mig själv saker och sen blir så besviken när jag inte kan hålla det löftet till mig själv. Som igår när jag lovade mig själv att bara äta nyttigt. Det gick skitbra fram till 21.00 då min kille tog fram salta pinnar och 3 olika typer av choklad. Men jag åt ca 100g salta pinnar vilket är som en måltid. Idag när jag räknade ihop kcalorierna blev det ca 1500 och jag är van att äta 900kcal. Så jag vet inte vad som hände. Sen så lovade jag ju tom er att jag skulle upp och gymma. Men med nytt jobb som man går hela dagarna och lastar upp leksaker så känner jag att det är tufft nog när man inte är van vid att jobba över huvud taget. Jag vill ju såå gärna ta tag i träningen, jag vet ju hur bra jag kommer må. Men jag vill hellre bara åka hem och vara med min kille´, som jag ju alltid är med. Är det latmonstret i mig som säger det? Gud jag får ångest av att bara tänka på allt onyttigt jag ätit. Jag vill INTE gå upp i vikt men ändå skiter jag i det. Ni som tränar och är duktiga har ni några tips? Var finner ni motivationen?
 
Men sen säger jag till mig själv, varför så hård.. ätit är ätit och jag kan bättra mig idag. Som jag skrev i början av bloggen. Vikten är bara en tiondel av livet. Jag är ju fullt frisk och fungerande tjej i 24 års åldern. Jag har en otroligt fin sambo och vi har köpt våra drömmars hus och ska njuta av första sommaren här. Vi har precis köpt en båt som vi kan njuta av vid våran strandbrygga här vid huset. Jag har en familj som älskar mig och vänner som bryr sig.. (inte meningen att skryta, bara ransaka mig själv) Gud jag har allt man kan önska + 10kg övervikt. Är det så jävla farligt? (Detta är mest en fråga till mig själv) Jag borde vara mer tacksam över det jag faktiskt har.
Värt att tänka på!
 
Stor kram
 
/Fia

Trött och lite stött i kanten.

GUUUD VA JAG VA TRÖTT I MORSE!!!
Mina planer gick käpprätt åt..
Jag va så onyttig i helgen och hade ju värsta planerna på att gå och träna, vart tog det vägen?
Jag sover så oroligt och har så sjuka drömmar, vet inte vad det beror på.
Men i allafall såp gick jag upp och åt gröt och lagade min shirataki wook. Efter jobbet så va jag och sambon tvugna attt storhandla mat. Så nu kan jag äta massa nyttig mat och inte behöva känna att jag måste förbereda och handla varje dag. Vilket kommer att underlätta när jag ska äta nyttigt. Men jag vill så gärna komma igång med träningen. Jag vill känna svetten rinna ner för kroppen och känna hur styrkan kommer till mig under härlig musik och dansmoves. Men Sambon har semester och jag vill ju så gärna vara ed honom. Eftersom jag tidigast börjkar 11.00 så kan vi ju ha supermysiga filmkvällar :)
 
Orkar inte skriva mer. Ska försöka skärpa mig!
 
Ha det bra och hoppas ni är piggare än mig!
 
PUSS
/Fia

Bakfull och full av funderingar.

Godmorgon läsare! Godmorgon på huvudvärk, illamående och extremt sug efter pizza.. kul att ni tittade förbi denna gråa Söndag!
 
Jag mår som jag förtjänar, det blev på tok för mycket vin igår.. Puh! Massa mat och onyttigheter också. Jag kan ju inte kontrolera mig när jag dricker då äter jag en massa skit. Så nu har jag varit jätte onyttig både fredag och lördag! vart ska detta sluta? jo säkret där det började på 75KG! Nej jag tänker absolut inte tillåta det! Aldrig där igen. Det är inte snyggt och överhuvudtagen bekvämt. Jag ska börja träna i morgon eftersom mitt jobb på BR drar igång på allvar jag jobbar 6 h/ dagen och tänkte träna både innan och efter och äta nyttigt med gröt mellanmål och bra luncher. Jag kommer blogga dag fö dag hur träningen går och på måndag nästa vecka ska jag väga mig. Har ingen ork att göra det idag då jag säkert gått upp i vikt. Annars så tycker jag ju att dieten har fungerat på vardagarn. Men på helgerna skiter det sig. Men men man måste ju få njuta lite också. Men som sagt denna vecka som kommer så är jag i träningsland och ska ge mitt allt för att gå ner mer i vikt och bilda muskler.
 
Imorgon börjar vi med gröt 08.00
Cykla iväg 30min till gymmet.
08.30 med 30 min uppvärmning på löpbandet.
1-1,5h styrketräning för kroppen.
10.00 dusch och fixning av hår 1h.
Då har jag 1h på mig att ta mig till jobbet och äta mitt första mellanmål, Lätt kesella.
Äter lunch vid 15.00.
Slutar jobbet 17.00 och äter lite keso och nötter.
17.30 1h aerobics
18.30 1 h yoga
Cykla hem 20.00
Äta kvällsmat kanske lax och broccoli.
 
Nu hoppas jag som fan att jag kan följa detta! Men jag ska prova. Kan tjockisarna i "älskling du har blivit en tjockis" Träna arslet av sig så kan jag :)
 
va tror ni, kommer jag lyckas med detta?
Puss
/Fia

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0