Vill bara visa hur fort det kan gå!

Hej ni vet mina jeans bilder som jag envisas med att lägga upp här ska ni få ytterligare samma par jeans:

19 maj 2012



28 Maj 2012 (9 dagar senare)



31 Maj 2012 (4 Dagar senare, då räknar jag med den 28 onde)


Denna bild tog jag för 15 minuter sen. Men fatta va fort det går på 4 dagar! Jag ska fortsätta lägga upp bilder på samma jeans även om dom blir för stora :) Jag letar och letar efter vad det är för storlek på dessa med det står bara size 5. Vet inte riktigt vad det betyder. Någon kunnig som kan ge mig nå mått?
Hursom hellst så kanske det är skittråkigt för er läsare att se min kropp i samma jeans dag efter dag med jag lägger mest upp det för att visa hur fort det går på Cambridgekuren.
Jag ska nog väga mig ikväll :)

Puss
/Fia

Räknade lite fel ;)

Haha juste idag är det exakt 3 veckor kvar hehehe.. Va lite ivrig igår.

Dieten: Jag ska ju ta min första kvällsmat dagen innan midsomar. Det kommer att bli Lax med grillad sparris, kokt broccoli och en klick blommkålsmos. som ni hör så kommer jag vara extremt försiktig med kalorierna. Sen ska jag äta två soppor om dagen hela veckan efter och äta laxen på kvällen så att kroppen vänjer sig.
Efter det så ska jag äta en soppa (antagligen frukost) och äta lätta, fräscha måltider. Det är 2 saker jag vill klara av när jag slutar på dieten:
  1. Hålla vikten!!
  2. Hålla min magsäck så liten som möjligt!
  3. Gå ner ytterligare tre kilo med hjälp av kost och träning. (3kg=vattnet som kommer tillbaka)
Tro mig jag ska fan klara detta!
Jag kände vibbar hela gårdagen av att jag va hungrig, jätte konstigt. Kanske är det där teét som jag dricker som innehåller nått olämpligt. får sluta med det.

Igår: 10.00 mitt i min skönhetssömn;) så ringer mamma och vill komma med hela sitt jobb och fika hos mig.
Hon jobbar med utvecklingstörda som ska kunna klara sig själva i sammhället och tillslut flytta hemmifrån.
Då hör det till hennes jobb att åka och shoppa med dom, fika lite och tydligen åka på cinderella som dom gjorde här om dagen :)
Men igår va det alltså besök hos Fia som stog på deras schema. Det va mamma , hennes kollega och 4  lätt utvecklingsstörda. Det va jättekul, dom är så trevliga allihoppa. Deras vårdtagare (som det heter) är tjejer och killar mellan 18-30 så dom är ju  unga och glada. Jag bjöd på kaffe och kakor som jag köpt hem för att fira min sambos mamma på mors dag som aldrig kom. Dom tittade runt lite och sa att huset va jättefint och stort.

Efter att dom åt vid 12 nånting så rann orken ur mig. Herregud va kraftlös jag kände mig! Det blev tv hela dagen istället. Men jag lyckades sortera lite tvätt och tvätta några maskiner. På kvällen runt 20.00 så tyckte jag att det va nog med latheter så jag och sambon gick ut på en promenad på 1,5 timme! Då gick mitt shema som det skulle. Sen gick vi hem och jag lagade ordning fiskpinnar och hemmagjord potatismos till honom. 

Idag: Jag ska tvätta lite sen gå ner på stan ifrån skogstorp, brukar ta 1-1,5h för att åka tåg till mina föräldrar som bor en bit bort. Vi ska ju på farmors begravning på fredag 10.00 och då vill jag inte stressa dit med tåg på morgonen. Det är bara jag och pappa hemma ikväll så vi får väl kolla någon film eller nått.
känner mig trött och yr idag med men det ger sig nog om jag hittar på något att göra :)

Puss
/Fia

Exakt 3 veckor kvar!

Wiie! Nu är det bara 3 veckor kvar! Jippi!
Herregud va det går fort nu. Helt ärligt så rasar jag i vikt om jag ska tro mina kläder. Jag är så jävla stolt och glad för detta. Tänkt det är 3 veckor kvar och jag måste ju kunna gå ner till storlek 26 på jeans om jag är på storlek 28 nu.
Jag vill inte heller sätta ribban för högt då blir jag bara besviken. Men jag känner mig som en superhjälte som är ostoppbar. Jag är såå glad! men det har ni nog redan fattat :)

Nu ska jag ange mina mått:

Lår:                           54 Cm
Lår högst upp:            58 Cm
höfter:                       100Cm
mage:                        101Cm
under brösten:            81 Cm
byst:                          95 Cm
armar:                       30 Cm

Usch det va inte så bra som jag trodde :( va konstig jag måste se ut min mage är större än både mina bröst och rumpa. Men jag har lite love handels och så. Jag tycker ändå att jag ser bra ut.
Men nu har jag något att jämnföra med :)
Annars så går dieten toppen bra är inte sugen eller hungrig på något. Känns som att jag skulle kunna gå på den här dieten i evigheter! Men det är som sagt bara 3 vackor kvar och jag kommer se fantastisk ut när jag är klar. Sen börjar det riktigt jobbiga att träna och hålla sig i form. Några saker jag ska kunna innan sommaren är över är:

Springa: Jag kan inte, jag orkar inte.. Men jag vill kunna bara ge mig av och springa.
Åka Wake board: Herregud denna blir tuff men det är bara att öva,öva, öva :)
Häva mig upp med armarna i båten: Jag ser ut som en val när folk får hjälpa mig upp i båten :(

Det va lite av de jag har tänkt på. Sen till hösten skulle jag sååå gärna vilja börja spela fotboll.
Men som det ser ut nu så orkar jag inte ens springa en längd på fotbollsplanen utan att dö.
Men när jag börjar äta och har ork att springa då jävlar ska jag börja. Jag har alltid velat spela fotboll igen. Älskar att spela, hatar att titta på. Dessutom behöver jag lite fler vänner :)

lite tankar och ideér jag tänkt på :)

Ha en toppendag!
Puss
/Fia

Tisdagen

Hej. Jag vaknade i morse och tänkte jag orkar inte ta någon promenix idag. Bara en snabbsväng med hunden. Min kompis kunde inte låna någon bil så vi kom inte iväg till Västerås. Men det gick bra ändå för vi gick ner från skogstorp till stan med lite virrvarr vilket tog oss nästan 2 timmar haha. Men gud va det är härligt att gå med en kompis. Känns som man sitter och fikar när man egentligen är ute och motionerar! Jag tog ingen soppa i morse och kom hem 17.30 så jag tog min första soppa då min andra 20.00 min tredje 22.30 puh! nu är jag mätt :D Ska krypa ne hos älskling och läsa Camilla Läckbergs Fyrvaktaren. En liten krimmis innan sömn är inte fel.

Natti!
Puss/fia!

Godmorgon soliga härliga dag!

Hej!

Jag har fått lite feedback från min bantarbuddy Rachele om att jag borde lägga upp vikt och mått. Men som jag svarade henne så har jag varit livrädd för att göra det. Eftersom det då kan gå åt tre håll:
  1. Jag väger mer än vad jag trodde, vilket innebär att jag börjar en diet som kräver stor positivitet och fokus med     ett nedslag och det känns inte rätt.
  2. Jag väger mindre än jag trodde och känner då nej då behöver jag inte ta tag i det jag går lite istället             (Det fungerar aldrig)
  3. Jag väger samma som jag tror vilket är 75kg. Då kommer iallafall vägen ner mot mina slutliga 55kg kännas otroligt tung och lång så jag totalt glömmer delmål och pressar mig tills jag inte orkar.
Så nu vet ni varför jag är rädd att väga mig. Men jag ska göra det väldigt snart eftersom jag vet att jag har gått ner i vikt. Men är det ok att jag sjuter upp det tills på lördag, då ska jag till mina föräldrar som har våg.

det är inte jag på bilden ;)

Dieten: Jag drack ju som jag skrev kaffe hos min svärmor igår och det blev två koppar runt 20.30. Inte helt igenomtänkt eller smart för gissa vilken tjej som inte kunde sova sen, jo Fia! Jag låg vaken fram till 4 innan jag äntligen somnade. Väcktes utav mamma som ringde klockan 08.00 för att höra vilka handblommor vi ska ha till farmors begravning, det blev klassiska liljor. Resultatet av denna oroliga sömn blev huvudvärk och hunger. Men hungern varade bara kanske 10 min innan jag klev upp från sängen. Nu vet jag med 100% säkerhet att jag är i ketosen för det luktar amoniak om hela mig. Igår klarade jag ninte vatten gränsen utan det blev 2 liter. På tok förlite men jag ska göra mitt bästa för att nå 3l idag.

Idag:
Idag ska jag och en av mina bästa vänner åka till västerås för att shoppa upp alla våra pengar :) Det ska bli jättekul har inte pratat med henne på ett tag nu. Jag behöver köpa en ny bikini den gamla har blivit lös och sladdrig. när jag åkte av tuben här om dagen så gjorde mina trosor oxå det som tur var så hade jag dom mellan knäna när jag va i vattnet. haha hade sett ut om jag kravlade mig upp i båten utan trosor :"hej killar vill ni se min kisse"nää så nu blir det en ny :)


Puss
/Fia

Så började veckan!

Så där ja dså va andra veckan på ren kur här. Förra veckan har gjort ett under på mig så jag hoppas att dessa 3 veckor och 2 dagar får ner mig i min favorit klänning som är väldigt liten :)

Diet:
Idag så har jag cyklat ca 1 timme fram och tillbaka till jobbet. Ingen promenad men jag går väldigt mycket i jobbet så det får räcka. Det enda jag reagerade på va att det små korta stunder kom enorma hunger "hugg" i magen? Jag blev skithungrig i 1 minut sen va det borta. Det hände ungefär 5 ggr under hela dagen så det va ingen fara. Något annat som jag också märkt är att jag inte tycker det är jobbigt att titta på mat eller människor som äter. Jag va på tårtkalas idag och drack såklart bara svart kaffe. Men jag va inte ens sugen på tårta eller mumsmums. Men jag har fått nån knäpp att jag måste lukte på saker. Som idag när min sambo åt mat från Max så va jag tvungen att lukta på hans pommes. Sen va jag nöjd. Lika så popcornen han åt i lördags. Jag trycker ner näsan och drar i mig alla dofter. Sen är jag nöjd. sjukt va?

Nu går det riktigt bra. Jag rasar i vikt och det är så kul att prova ny- gammla kläder som jag har "växt" ur, som jag nu kan ha :) det känns riktigt bra. Men jag vill verkligen kunna ha min kappa och klänningen men det tar nog en vecka till :D wiie jag är så glad och lycklig just nu. helt sjukt. Somnar med ett leende på läpparna.
Nu ska jag sova för i morgon är det shopping dag!

Puss
/Fia

inlägg 2 idag: Mina favvo Jeans!!!

Hej kommer ni ihåg denna bild som jag la upp 19 maj det vill säga för 9 dagar sen:

Detta är exakt samma jeans som jag faktiskt ska jobba i idag:

Nu ser ni väl skillnaden? :D

Puss
/Fia

1 vecka!

halloj!

Diet:
Härligt att jag nu klarat en vecka av ren diet. Egentligen är det ju mer eftersom jag gick på soppor för tre veckorsen mån-lör. på lördagen åt jag på eftermiddagen. Tog upp sopporna igen sön-ons och började äte på torsdagen och åt tors-sön och måndagen efter så började jag ju igen med soppor och har nu alltså klarat den jobbigaste tiden, EN VECKA!!! Igår kände jag mig inte hungrig alls utan bara glad. Skönt att åskmålnet som va där i lördags försvann. Men jag tror också att det har att göra med dom långa promernaderna jag tar på dagarna. Det känns så. jag blir gladare efter det. Nu är det 25 dagar kvar innan jag får äta! Det är faktiskt helt ok. Men jag ska denna gång använda mig av Cambridges nertappnings metod och första veckan bara äta en måltid eller hur dom nu gör. För jag vill verkligen hålla nere min vikt nu! Provade kläder igår som jag absolut inte kunna haft! Gissa vad, Dom satt perfekt! åh jag är så glad för det. Jag har en massa vackra kläder hängandes i en specialbyggd jättegarderob som jag inte har kunnat haft och nu kommer jag i dom: Lyckan är total!


Igår: När jag vaknade så tog jag och hunden oss nvåran obligatoriska promenad. Sen Vi va ju som jag skrev ute och åkte tube. Först vågade jag inte åka så fort men sen blev det bara fortare och fortare tills jag stuttsade av den:) Det var en underbar dag igår. En stund när vi hade åkt klart och bara tog oss en rundtur i båten då jag satt bak själv så kännde jag en otrolig lycka. Jag tänkte att detta blir den bästa sommaren i mitt liv. Jag kommer att må bra med mig själv och kunna springa omkring i bikini utan att skämmas, Jag kommer kunna ha alla mina vackra coctail klänningar igen utan att se fet ut på kort! Gud denna sommar kommer bli UNDERBAR!

Idag: Jag är helt öm i kroppentror idag, blåmärken och annat skoj som vittnar om hur kul jag hade igår.  Jag Tror faktiskt att jag hoppar att gå ut med hunden eftersom jag ska jobba 6 timmar och att jag ska cykla dit.
Det tar mig 45 min att cykla snabbt dit och 45 hem så dessa 1,5 timme får bli istället för att gå. Men vem vet kanse blir en liten bensträckare tills ikväll :) 

Kroppsformen från igår:

Va tycker ni? syns det, lite? ;P

Puss
/Fia

Härliga söndag!

Hej!

Dieten:
Som jag skrev så va gårdagen en riktig PISS DAG! Men på kvällen blev det lite bättre. Jag bestämde mig för att dricka teèt som jag skrev om igår då jag såg på en sida att det inte innehöll några kcal.
Jag åkte även iväg för att leta efter ett chokladte som inte heller skulle vara några kcal i!
Vilket låter helt fantastiskt! Men jag hittade inte det, så de blev ett te med russinsmak ist.
Allt grönt så att det blir lite gott i munnen utan att helt fylla på med koffein.
När min Kompis syrra vann hela jävla Euovision så blev ju kvällen mycket bättre :)
Sen gjorde jag en grej som jag djupt ångrar och det va att blanda mintchoklad med 0,5dl vatten så att det blev choklad mousse. Första tuggan va riktigt god men sen började jag få kväljningar och kunde inte äta något så det blev bara 2,5 soppa för mig igår.
Jag dricker vatten som en gnu, igår va jag uppe i 4,5 liter? vet inte om det kan vara farligt.
Men jag svettas ju ganska mycket när jag tränar och så, då borde det ju gå bra!

Idag: har jag varit ute och gått samma runda som alltid. Efter att det regnade lite igår så känns luften svalare och det blåste lite vilket va skönt. Jag känner mig pigare idag än igår, vet inte om det har att göra med att jag går ut och går och får igång kropp och huvud på morgonen. Det känns iaf bra när man kommer hem. Får se om det håller i sig. Annars så ska vi ut och åka båt. Vi ta såklart med tube och wake board! Det är så otroligt kul att åka! Dessutom så rör man ju på sig utan att igentligen tycka att det är jobbigt :D

Ni får ha en trevlig söndag bruuuds!

puss
/Fia!

Inge bra nu.

Puh denna dag blev inte som jag tänkt mig. Jag är nere, trött tjurig och hungrig. Kostigt som tusan. Men kan det vara för att jag fick min mens idag?
Att man blir hungrig alltså?
HUr som hellst så har jag och min sambo donat och fixat i trädgården.
Gud den är helt underbar att vara i. Lugn, lummig och mysig.
Men jag önskade att jag orkade mer. Men slitet i veckan tar väl ut sin rätt.
Nu känns det som att det alltid ska vara så :S
Trött på cambridge skiten nu, fy fan va jag vill äta. Men jag vet ju att det bara är idag som jag har kännt såhär. 
Jag ska hålla ut om det så är det sista jag gör. Kan vara extra jobbigt när man är ute och alla grannar grillar och har trevligt med mat och vin. Usch vill bara gråta uder täcket.
Ska sätta på någon feel good film nu och dricka lite te. Förresten så udrar jag om någon vet om det är några kcal eller tillåtet att dricka sweet chai te från yogi tea? det innehåller:

Lakritsrot*, kakaoskal*, grönmynta*, fänkål*, anis*, ingefära*, pepparmynta*, brännässla*, kanel*,
chilipeppar*, kardemumma*, kryddnejlika*, svartpeppar*.





Jag älskar detta gröna tea men vill inte riskera att komma ur ketosen. PUH!
Ne just ju kör jag på svart te med svartvinbärsmak från Lipton. Det måste ju fungera!

Hur gör ni sopptjejer när ni unnar er teer som man faktiskt får drick?

Puss
/Fia

Dag 6!

Hej å hopp!
Nu har dag 6 anlänt och jag mår super. lite tung i huvudet men så är det alltid. Lite kaffe för att sudda ut dimman blir det snart!

Dieten: Igår va jag ju och köpte två veckors soppor till :) lovely! Det blev en förpackning med grönsaksmak och 1/2 förpackning till med grönsak och en 1/2 med chokladmint. Jag är liute feg för att prova nya saker och alla nya cambridge smaker tycker jag smakar blä. Så jag håller mig till mina kära grönsak och choklad/mint :)
Jag börjar nu också märka en stor skillnad på kläderna och det känns underbart. Nu kommer jag i det ena plagget efter det andra som jag hade förra sommaren och sommaren innan det :D Det känns otroligt bra! Kunde inte heller låtabli att prova mina "tjockis jeans" dom sitter ganska bra nu någon vecka till så itter dom som ett smäck!

idag: Idag ska vi handla lite jord och blommor till min älskade trädgård. Min finaste sambo kom hem med ett armeringsnät som vi ska ha klängväxter på. jag tänker mig klängrosor och murgröna. När jag är klar med denna blogg så kanske jag ska göra en trädgårdsblogg ist ;) va säger ni? :P

nu ska vi dra och göra stan! men vi hörs senare!

Puss
/Fia

dag 5 finito!

Då stryker vi dag 5 och blickar fram emot en härlig dag 6.
Nu har äntligen ketosen kommit igång och jag känner mig super speedad :)

Nattis fin tjejeor!

/Fia

förbannat härligt att svettas!

Jag är ute och klipper gräset på tomten. 1000kvm tomt! Det vill jag lova den är inte rak som en tennisbana utan blandas av lite kullar, klippor, mossa, gräs osv. Men herregud va skönt det är att få känna svettet droppa ner i ansiktet och ut på nästippen för att sedan försvinna ut i intet. Man blir ju så otroligt glad också efter ett sånt svett pass!
hej å hå svettas på!

/Fia

DAG 5 WOOHOOW!

Dieten: Yes då va vi på gång på allvar här! Natten gick bättre än i går natt va inte uppe lika mycket på toa. Igår EM när min sambo kom hem hade han den smått jobbiga nyheten att vi skulle frakta bort allt sand och grus som blev kvar efter utgrävnaden av eldstaden. Det vill jag lova kan man kalla för hårt jävla slit! 2 timmar höll vi på att  fixa. Förs ska allt upp på en kärra som den här under!
Den blev överfull vi kunde knappt stänga kåpan.
Väl framme vid sopptippen skulle vi få av all jord också. puh !
Det va ett träningspass som heter duga. ett litet tag där kändes det som om jag skulle svimma.
Även fast jag åt 2 soppor 1 20.00 och en 22.30 så va jag små hungrig när jag skulle gå och lägga mig.




Idag
: Det blir nog samma som igår. 1,5 timmes promenad.
Sen ska jag ner på stan för att köpa nya soppor till nästa vecka åh kanske ska jag våga väga mig? iih!
Jag gissar på att jag väger 69kg vilket innebär att jag har 14 kg kvar till min dröm vikt.
Men tar jag inte allt nu under dessa 4 veckor som är kvar så ska jag försöka träna bort dom.
Helt lägga om min kost. Det fungerar inte för mig att göra mat när jag är hungrig för då blir det alltid för mycket. Jag ska göra som min brorsa (som tränar) göra matlåder för 14 dagar och bara ha typ lax med broccoli, grönsaker och blommkålsmos typ. så äter man bara dom och rör på sig. Då lär man ju hålla vikten!
Ett plus att vara ute och gå är att man blir så härligt brun :)

Njut i solen!

puss/Fia

Dag 4 check!!!

*busvissel* fy fan va jag är bra!

Ville bara säga det :P

/Fia

gått är gott!

Nu har jag tagit den obligatoriska prommisen.
Fy fasiken va skönt och varmt det är ute. Men jag har brännt mig :(
Men men vill man bli brun så vill man.
Tänkte bara visa mig i min walking outfit idag.


Syns att jag varit ute och gått. Man är ju lite småsvettig runt tuttisarna :D

skönt som fan att komma i mina shorts igen :D

Jag räknade ut att det är exakt 4 veckor kvar innan jag ska käka. Tänkte börja lite smått dagen innan midsommar typ med någon sallad så att jag inte luktar hej kom och hjälp mig i munnen :S
Jag ser nå sjukt fram emot att köpa nya midsommar klänningen också. Vit ska den vara med spets.
Sådär romantiskt sommrig:

Jag är ju en fetare variant av denna tjej, brunhårig och allt.
Vem vet kanske är det jag som tassar runt i vassen så där gudomligt vacker
om fyra veckor? Vem vet?


Nu mina damer och herrar så är det dags för Fia att gå ut på verandan med en krimmis och njuta av vädret!

puss hej
/Fia

7-sovare.

God morgon!

Dieten Idag är det dag 4! gud va bra!
Men jag kände mig nå förbannat slut sen alla aktiviteter i går plus en brännande sol.
Så jag toppade mitt rekord och sov 13 timmar idag. opps ;) 
Något väldigt märkligt som hände inatt va att jag vaknade inte mindre än 3 gånger av att jag va kissnödig.
Inte så lite heller. Jag kan inte fatta hur allt vatten kunde hamna i min mage? Nu är det lite äckelvarning här men serriöst så kissade jag nog hela natten ut 2 liter? kan det vara vattendepoerna som "släpper" och att jag börjar komma in i ketosen? Så här har det inte varit någon annan natt :S skumt.
Jag kände mig som jag skrev inte et dugg hungrig igår och idag så känner jag mig bara tung i huvudet. Lite hungrig brukar jag kunna vara på morgonen även lite smått idag. men efter en kopp kaffe brukar det ge sig.

Idag: Säkert det tråkigaste rubriken för er att läsa eftersom jag gör typ samma sak varje dag. Men det är också för mig själv att kunna skriva att jag ska tex ut och gå då känner man sig nästan tvingad så då gör jag det ;)
Så som ni förstår är det 1,5 tilles promenad som står på shemat. Efter det blir det att städa huset. Ser ut som en svinstia. Camebridge påsar i hela köket. (undra vems det kan vara?) På eftermiddagen när älsklingen kommer hem ska vi till våran lägenhet och städa ut lite grejer i källaren. Vi ska nämligen sälja den. 1 juni så "förlorar" vi våran övernattnings lya. Men vi känar rätt bra på den sådet blir nog till att resa i höst och så klart renovera lite i huset :)


Puss på er!
/Fia

Fullrulle!

Jaha då har man haft fullt upp idag. Heltsjukt va fort dagarna går :D
Jag va ju som jag skrev tidigare på möte 08.00 som jag cyklade till. Jag va hemma 10.30
Efter det så gick jag ut med vovven 12.00 och va hemma 13.30
jag åt min första soppa då. Jag gick ut i solen och läste inredningstidningar och post någonstans vid 15.00 somnar jag. Jag vaknade 16.00 när älsklingen kommer hem. Vi lägger oss att gosa på gräsmattan och bestämmer oss för att koka lite kaffe och dra ut med båten för lite fiske :) vi är ute på sjöss från 17.00- 20.30. Kom in nu och tar min andra soppa för dagen och känbner mig propp mätt :D
Jag har faktiskt inte alls kännt mig hungrig idag? Helt sjukt!
och i morgon är det dag nr 4! REDAN! nu är det ju bara 4,5 vecka kvar!

Heja Fia, hej,hej,hej!

Hoppas eran dag har varit lika skön som min.

Puss!
/Fia

promis

Så där jag! Då va jag hemma från 1,5 timmes promenaden med vovvie. Har inte ätit min första soppa än. Tänkte ta den runt 14.00 Nu ska jag bara slappa framför tvn!

Puss
/ Fia

Uppe med tuppen!

Hej!

Dieten: Herregud är det redan dag tre på sopporna.
I morgon eller om några dagar är jag inne i ketosen!! Wiie! Åh ska bli så skönt att slippa vara hugrig!
I morse så bikade jag iväg 06.30 jag skulle på ett Nintendo möte på jobbet.
Jag skulle vara där 08.00 men ville inte stressa. Jag cycklade relativt snabbt och var där 35 min senare.
Dvs 07.20. Om ni känner till Eskilstuna så cyklade jag från slutet av skogstorp till Tunapark.
En bra bit hade jag tyckt för några dagar sen. Men inte för mig elitcyklaren som jag nu självutnämner mig till :D (man måste få vara lite stolt över sig själv)
Jag hade ju som sagt 40 min på mig så jag gick till coop forum och köpte en take away kaffe (svart såklart)
och tiggde till mig två glas vatten.

Vet knappt om jag va på ett teknik möte eller ett barnkalas. För på mötet så serverades det (håll i er):

Nybakt bröd
polar limpa
3 olika juicer
3 olika yoghurtar
drick yogurt (ni vet sånna lyxiga i flaskor)
2 olika ostar
smör
mjukost säkert 5 varianter
kanel bullar
blåbärs bullar
pistage nötter
Cashewnötter
vindruvor
2 skålar med godis, 2ST!! 08.00 på morgonen!!
och en massa annat!

Vet ni vad jag åt? INGET! Jag åt absolut ingenting av något!
Dag tre, har cyklat 35 min ska vara på nintendo möte i 2 tmmar och spela ds 3d och åt inte ens minsta lilla smörgås! Det va inte ens jobbigt! Det va helt lungt för mig. Jag blev inte hungrig och knappt sugen!
För jag är nu så jäkla inställd på att klara detta.
Det är rätt så bra att utsätta sig för en fest eller något annat där man vet att det kommer att serveras mat. God,underbar och härlig mat men att man inte äter någonting.
För skulle man då bli sugen någon kväll så kan man tänka
"åt jag inte då på festen så tänker jag inte äta något en simpel onsdagskväll" (eller vad det nu är) "för att jag är lite sugen, GLÖM DET!"
Just nu känner jag verkligen hur jag har orken att göra saker. Gå långa promenader, cykla eller klippa gräsmattan :) IM ON FIRE!
Nu ska jag nog titta på någon bra dokumentär och slappa lite eftersom jag cyklade tillbara också vilket blir en cykelvända på 1h10min. Sen ska jag gå den obligatoriska rundan på 1,5 timme i solen med Vovvis!

Idag:Jag va ju som ovan skroivet på nintendomöte och spelade Ds 3D Fyfan va tekniken har gått framåt sen jag va liten. Det är ju helt galet! Man behöver inte ha några glasögon utan bara köra. Skithäftigt. Går inte att förklara hur det va men Roligt som attans va det. Ska kanske köpa det till killen så att jag kan tjuvspela utan att bli stämplad som nintendo nörd :D


Vill också bara tillägga att jag inte får några pengar för att göra reklam för Nintendo. Bara ge alla tjejer som inte äter eller tränar stenhårt en chans att ha kul och unna sig något roligt utan att involvera mat.
(Den finns i babyrosa oxå)


Ha en super dag i solen!
Puss!
/Fia

Dag två, check!

Yes jag klarade av det! Får se hur det blir i morgon :S

natti hörrni!

/Fia

Underbara väder!

Så nu blev det en bensträckare på 1,5 timme med några springvändor på fotbollsplan. Både jag och pitbullen är helt slut. Nu ska jag trots det fina vädret titta på en film. Det kan jag gott unna mig innan jag ska ut och påta i trädgården!

Puss på er!
/Fia

Dag två.

Dieten: Igår hade jag som alltid när jag går på soppor ett helskotta med att somna. Man ligger och tänker på en massa saker och känner att man bara vill ut och springa? Jäklingt knepigt. Jag har även nu på morgonen ett sånt där lyckorus som jag skrev om förra gången. Men lyckorus och spring i benen tackar man ju igentligen inte nej till ;)
Känner ingen direkt hunger utan är som igår lite tung i huvudet men det kan lika gärna vara för att jag sover mellan 11-12 timmar varje natt. Som ett litet barn. Har jag väl somnat kan jag sova väldigt länge. Men det är klart går man upp 12 på dagen så är det kanske inte konstigt att man inte kan somna 22.00 på kvällen. Kanske inte har så mycket med sopporna att göra. Ett bra tips så här på morgonkvisten  är att ta två koppar kaffe utan mjölk och socker förstås så att det blir som en frukost. När klockan börjar närma sig 13 snåret så känner jag mig inte hungrig alls. Men om jag skulle äta en soppa nu då skulle jag nog bli hungrig bara efter någon timma. Samma sak när jag äter vanlig mat. Hoppar jag frukosten så kan jag gott vänta med att äta till eftermiddagen. Jag va ganska så tanig för två år sen när jag träffade min sambo och han äter av naturen inte frukost då slutade jag också med det och höll vikten och till och med gick ner i vikt av att inte äta frulle! Senare har jag hört att det är fler som kör på den "skippa-frulle-dieten" för att hålla vikt och gå ner lite. ska nog köra på det när jag slutar med soppor.


Idag
: Ska jag också gå en lång promenad med hunden ute i det fina vädret. Sen ska jag hem och fixa det sista med våran läger plats. Jag kan lägga upp bilder när det är klart :) Hoppas också på att karln min är sugen på att åka ut och fiska lite med båten. Jag älskar att fiska. Men släpper gärna i dom små liven igen :)


Sol i sinnet brun inne/Rudolf


Puss
/Fia

Något för händerna.

Det viktigaste man kan göra när man går på soppor det att alltid ha något för händerna. Alltså alltid hitta på något och ha något att göra. Idag va jag ju som jag skrev ute och gick en lång promenix. Efter det så läste jag lite pepp bloggar. När min Sambo kom hem vid 16.30 så röjde vi bort grenar och pinnar från buskar och träd som vi haft på tomten. Så jäkla kul att pyssla på gården tillsammans :D Fysiskt arbete med den man älskar är sjukt bra. I morgon ska jag fokuser hela dagen på att gräva upp en stig på tomten som ska leda fram till våran eldplats.

Annars har det gått bra med att inte äta jag känner mig hungrig nu men btar det med massa vatten :)
Jag har bara ätit en soppa idag och ska snart äta min andra. Min tredje tar jag som chokladshake till nån film i kväll.
Första och andra dagen går bra. Tredje så börjar man känna sig hungrig. Fjärde är ett helvete likaså femte. Sjätte dagen kommer man (läs jag) in i ketosen och livet får tillbaka sina färger. så i helgen är jag normal igen!
Jag kommer inte fuska denna gång utan bara ge järnet inte ens mineralvatten kommer förbi min mun.

Nu ska jag bara lägga mig på soff locket och njuta med en inrednings tidning!

Puss på er!
/Fia

Dagsformen

Så där ja!
Då har man varit ute och gått i skog och mark med vovven! Han drar som fan första biten och det är en pit bull så han är ju inte så svag heller. Men när vi kommer fram till fotbollsplanen och han får springa lite så brukar han ge sig. Vet ni vad jag sprang också!!! Det händer annars adrig men jag sprang 8 fotbollsplans längder. Ja inte på rad men med kanske 3 minuters vila. Ni kanske tycker det låter sjukt lite men det är ett stort steg för mig. 1,5 timme blev vi ute och gick. Till och med vovvis är slut!

Här kommer bilderna jag lovade er. Ser ni någon skillnar får ni hojta till :D

Den obligatoriska randen efter byxorna :)


Jag ser nästan gravid ut, en liten bulle i ugnen eller en liten bulle i munnen?

Kanske lite förändring av ryggvalkarna eller inbillar jag mig?

Så se och njut för om några veckor är skiten borta!

Puss och hej!

/Fia

Första dagen (Igen)

Så där ja! Då är vi igång igen och taggade till tusen! Jag sov till 11.00 idag så jag känner mig lite trött på grund av det. Jag kommer att köra mitt vanliga race och äta min första soppa runt 16.00. Vet inte varför jag tycker det är lättare med det känns som en tröst att ha två soppor kvar på kvällen om jag skulle bli tokhungrig och börjar äta vanlig mat. Till frukost tar jag mig en stor kaffe och blickar ut över hjälmaren och tänker detta  kommer bli en fantastisk sommar. Jag har ju två andra bloggisar som kommer att börja idag och följa med på mina 5 veckor av diet! Det ska bli skönt att det inte bara är jag som lider

Jag jobbar ju ibland som skådespelare och i september har det dykt upp en grej jag ska göra utomlands och då vill jag ju kunna komma i kostymerna. Ser något grymt fram emot detta! Men september är ju jätte långt kvar!
Innan dess ska jag ju till både Falkenberg, Sandhamn och kanske Irland. Jag vill bara gå där på stranden och känna mig som världens snyggaste i min tajta bikini :)
Jag hittade en gammal dator som jag använde för 3 år sen. Herregud va jag va smal! Jag hittade en bild där jag poserar i en korsett mot en vit bakgrund. Men herregud vilken kropp jag hade! Give me my body back!
men den enda som kan göra att jag ser ut så är jag själv!

Jag har beslutat att inte fuska en enda gång under dessa fem veckorna. Nu är det ren kur som gäller. Inge hoppande fram och tillbaka oj jag åt en glass eller något sånt! Absolut inte! Det kommer att vara soppor och promenader på schemat varje dag!

NU KÖÖÖR VII!
(Dagsforms bilder kommer senare idag)


PUSS
/Fia

Dagen.


Hej igen ville bara säga att jag har klippt gräset på våran gård och lagt i en båt . Nu kan sommaren komma <3
sen hade jag också glömt att posta denna sidobild från idag :D

puss på er
/Fia

sista dagen!

Hejsan svejsan.
känns tråkigt att folk här på internet känner sig provicerade av det jag skriver. Om ni tycker att det jag skriver är dåligt eller att jag är en dålig bloggare, ja då är det bara att gå vidare det finns tusentas bloggar som säkert passar just er bättre ;)

Till er som faktiskt är lite intresserade av vad som händer i mitt liv just nu så kommer här en uppdate så här dagen före :) Jag gick ut och gick ca 1 timme igår i det fina vädret :) helt underbart att gå med en kompis då känns det knappast som att en hel timme har gått. På kvällen grillade vi kött med sallad och lite potatis sallad. Jag drack lite öl. Senare vidare till en fest med några vänner där blev det cola zero med whisky inbillar mig att det är bättre. När jag kom hem blev det ytterliggare lite nattkäk. busigt va ;)

Idag började jag dagen med en kaffe och smörgås ute på verandan :) Sambon är te och målar båten så vi ska väl senare idag lägga ut den vid våran brygga som vi har här brevid huset. Det roligaste med sommaren är att åka tube efter båten :)
Sista dagen med mat innan jag börjar med sopporna imorgon. Phu känns trögt men ändå skönt att komma igång. Dom första 5 dagarna är som bekant ett helvete och jag ska uppdatera bloggen dag efter dag utifrån humör. Jag tänkte att jag skulle väga mig i morgon åh pirrigt. vet inte om jag vågar lever i förnekelse så det känns bättre att inte väga sig. Men någon gång måste jag ju göra det. just nu tror jag på  71 kg någonstans. så det betyder att jag ska ner 16 kg på 5 veckor. tror ni att jag klarar det? Klart jag gör ;) idag ska jag njuta som fan av vädret och grillning för att senare försvinna in i soppdimmorna. Denna gång ska inga undantag ske!


min sporty outfit idag.. hejåhå här ska målas idag :D


puss på er!
/Fia

Lördagsgodis!

Hej på er denna fina lördag!

Jag har fått lite kommentarer av er läsare att jag är dålig på att gå in och ge andra blooggare feedback och stöttning. Jag har överhuvudtaget inte tänkt på detta utan mest sett denna blogg som ett forum där jag kan utrycka mig fritt och lägga upp mina fulaste skämmis bilder för att kanske motivera någon annan men främst för att motivera mig själv. Jätte kul med bra och dålig kritik här på bloggen då jag inte är någon van bloggare. Men tjejer är ni som mig och läser min blogg och har egna viktblogga så länka dom så ska jag göra mitt bästa för att titta in på dom och själv bli motiverad av er!

Igår så jobbade jag hela dagen i en butik där man går dagarna i enda något som är kul och jätte skönt. Efter att ha mulat chips i torsdags så tog jag mig en rejäl snabbis walk på 1,5 timme. Jag åt en soppa klockan 14.00 och åt pasta sallad när jag kom hem 19.00. Senare  på kvällen drog jag till ett par kompisar och drack lite vin. Utan ångest! Skönt! Jag kom hem 24.00 och åt lite popcorn.

Idag så vaknade jag 12 och har ätit lite yoghurt med mussli men mådde ganska illa efter det. Nu ska jag tjata ut en kompis på en 1 timmes promenad så att jag kan grilla i kväll utan dåligt sammvete!

Jag ska nog äta i morgon med för att absolut börja med sopporna på måndag!! ABSOLUT! Jag vet en till bloggare som heter Linnea som oxå börjar på måndag och kör fram till midsommar dvs 5 veckor kolla in hennes blogg http://firestars.blogg.se/ också och motiveras av att vi nu jävlar ska köra järnet! Vem vet kanske du vill hänga på?

Juste jag kom i mina tjockis jeans alltså dom jeansen som jag brukar kunna ha när jag är lite små rund som jag nyligen inte har kunnat haft. Men det ska ni veta jag katade mig på rygg i sängen och drog in fläsket så mycket jag bara kunde då gick knappen igen..


men som ni ser, knappen skricker efter hjälp :(
nä nästa helg ska jag jäklar i mig kunna ha dom!


hörrni ha en riktigt bra helg och njut av sommarvädret!

PUSS
/Fia

sviker..

Det känns just nu som jag sviket mig själv så otroligt mycket. Det känns inte som att jag någonsin mer kommer gå ner i vikt. Jag har för dålig självbehärskning. Ush allt känns så jävla bortkastat! Men ny dag nya möjligheter right?
Jag ska äta soppor i dag iaf två och kanske sallad ikväll. Men på måndag då är det slut på allt som heter trams.
på måndag och 5 veckor fram så ska jag ge mig fan på att följa dieten till punkt och pricka! Det är inte svårt!
Jag kan också meddela att när man åt mat så längtade man tillbaka till sopporna på något sjukt sätt.
Kanske va det en samvetes grej att det skulle kännas som att lätta på sitt samvete om man gick på soppor?
Men vid midsommar om 5 veckor så är jag rädd att inte kunna kontrollera mig. vad ska jag göra?
Ja mer förvirrat inlägg än detta är väl svårt att hitta men jag är bara en enkel människa bakom orden.
Men det går ju alltid att bättra sig!

ha en härlig fredag!
/Fia

noll självbehärskning :(

Det va en jävla grej jag inte skulle göra idag och det va att äta chips..
Det va en jävla grej jag gjorde och det va att äta chips!
Gud hjälpe mig!

/fläskfia

Hoppsan vilken slarv-Lisa

Så då är jag tillbaka hemma i trygghet. Blir så sjukt stressad av att vara i sthlm. Ja jag åt och drack i går så jag tänkte sammanfatta lite hur det gick.

08.00 vaknar
12.00 tar bussen ner på stan och går omkring i stan 1 timme
14.00 tar jag tåget till sthlm och äter en nu nutrilett bars.
15.00 går runt på stan i sthlm.
18.00 äter sallad med bröd
under hela kvällen dricker jag vitt vin
20.00 ser maskinen spela på grönan.
21.00 äter en mjukglass
22.00 åker till utestället "trädgården"
02.00 åker hem och äter en baguette

12.00 vaknar och äter två smörgåsar och kaffe
15.00 åker hem
19.00 äter pasta sallad med grillad qournfile

Detta har jag gjort och ätit idag och igår. Jag vet att det va lite överdrivet med glass och grejer.
Jag ska äta två soppor i morgon och grilla i morgon kväll. Jag ska också försöka gå 1.5 timme.
Men på måndag är jag tillbaka till soppor 5 veckor! Jag lovar!


puss
/Fia

Tung..

Godmorgon världen.. Vaknade nyss.
Mitt huvud känns som om jag skulle ha sovit i en tryckkokare hela natten. Det trycker i pannloben och jag känner mig trött. Fattar inte varför jag inte får någon sömn?
Juste drömde ju om att bloggen kom i tio i topp på blogg.se och att det skrevs om den i tidningen och på bild va min tjockmage. Mamma kännde igen magen och alla fick reda på att det var jag som hade bloggen:
"men gud Fia det är ju din tjocka mage i tidningen!! är det du som är fläskfian!?"
Om hon blev stolt eller skämmdes förtäljer inte drömmen.

IDAG SKA JAG ÄTA!! WIIE! men dock med måtta. Jag ska försöka äta så lite som möjligt och dricka så lite som möjligt. Men jag har iaf läst mig till att vitt torrt vin is the shit om man vill dricka det "nyttigaste" alkohol alternativet. Jag och min väninna ska shoppa lite i Sthlms innerstad innan vi drar hem till henne på Tyresö ochäter sallad och lite vin. Myspys!
Men i morgon är det hårda bud igen!

Min sambo tycker det syns mycket på mig nu att jag har tappat. Magen känns plattare än vanligt :)
Men det har ju bara gått 1v och 3 dagar och jag har fuskat 1 gång redan. Men jag klarade ju av att fuska och komma tillbaka gjorde jag inte det?


Ne nu ska jag dricka lite kaffe så jag får upp dom här svällda ögonlocken of mine!



som sagt god morgon!

puss
/Fia!

Promenix

Jag Har nu varit ute och gått i 2h 45min... Herregud jag tar detta verkligen på allvar.
När jag inte gick på sopporna gick jag inte alls.. elelr ja så lite som möjligt. Men idag va det såå skönt!
Bara få gå och tänka på allt som hänt senaste tiden. Rensa huvudet och planera för framtiden.
Nu är det dags för dagens första soppa.. Ja jag vet jag lovade att börja äta dom som frukost lunch och middag. men det får bli nästa vecka ;P

Juste jag har en sidobild jag inte lagt upp än. Jag tycker det syns pytte pytte pytte lite eller inbillar jag mig bara nu?



puss
/Fia

Allting börjar om?!

Jag åt ju i lördags och kände i söndags men gud  detta går ju bra, igår lite motigt men helt ok. Idag hungrar jag ihjäl!! Vafan! Allting börjar om! Jag trodde att eftersom jag gått en vecka på soppor så skulle jag få uppskov så att kanske dagen efter skulle bli jobbig men att jag skulle komma in i ketosen ganska snabbt.. Shi fick jag!
Jag kanske kommer in i Ketosen i morgon och då ska jag ju ÄTA!!! FUCK! Ja jag har bestämt mig för att äta och dricka lite alkohol även fast det är strängt förbjudet. Men jag tänker som så att har jag  planerat att äta så måste det ju bli lättare att börja igen. från och med måndag den 21maj  är det 5 veckor kvar till midsommar och om jag nu ger mig fan i att köra på dom veckorna! Då borde det ju lösa sig. Men vi får väl se vad vågen säger på måndag.. Puh! Kankse väger jag 78kg kanske väger jag 68kg.. Ska sanninen fram så har jag ingen aning. Bara det att jag vet att jag ska väga 55Kg tills midsommar! Så är det bara!
Våga väga sig på vågen!

Puss
/Fia

Bildtajm!

Så här är bilderna från idag eller dagsformen som man nu säger i träningstermer.
Jag vet fortfarande inte vad jag väger. Jag ska väga mig på måndag :S hoppas på bra nyheter.
Men det jag vet är att jag väger för mycket!


Alltså den här nalle phu rumpan och ryggen är inge vidare sexig. Min Bh syns knappt!


är vi lika?

Puss
/Fia

Ja och jäklar!

Då har det gått en vecka och jag slarvade ju i lördags men tycker jag har hämtat mig helt ok från det. Kände mig inte hungrig igår men det är lite värre idag. Jag åt rent igår, ska göra det idag och imorgon! Bilder kommer lite senare idag hur det har gått första veckan!


Men nu till ett annat problem...
Min väninna smsade och frågade om jag ville följa med och kolla på Maskinen på grönan och ha en efterfest med dom. Vilket jag verkligen är sjukt taggad på men FUCK! Jag som hade ställt mig in på att köra ren kur nu hur länge som hellst! Men dom börjar spela 20.00 och man kan ju inte dricka på grönan dom slutar väl spela runt 22.00 och sen tar vi oss till trädgården och är där 23.00 och sen är det fest. Jag känner ju mig tvungen att dricka alkohol! Jag vill faktiskt inte men jag vill inte heller säga att jag går på soppor till henne.
Hur ska jag göra?
Isf vad ska jag dricka?
Jag har ju klarat av att komma in i dieten igen och detta är ju bara början så om jag tar mig en frikväll och träna bort det dagen efter så borde jag ju vara fine?
Men hur kommer jag att reagera?
Kommer jag somna?
Många frågor inga svar.

Men jag känner ju så här att livet är för kort för att inte göra det man vill. Det handlar om en kväll och sen har jag ju massor av veckor på mig att komma tillbaka jag har ju iallafall börjat. Jag har ju ett önskemål och det är att väga 55kg på midsommar. Det hade varit super! Men då lär jag börja röra på mig också!

Jag vet vad jag gjorde förra sommaren!

Ja, Det måste ju ha varit att äta. Ärligt talat när man ser sånna här bilder är det inte svårt att gå på soppor. Detta var i turkiet i juli. Det är inte snyggt!  Men jag börjar bli mer och mer nervös för hur jag ska klara det sen. Har aldrig gått camebridge kurens avslutningsprogram kanske skulle prova det :)


saving fia!

Puss
/Fia!

Lat, Nej jag är bara TRÖTT!

Fan nu måste jag få gnälla lite!
Jag va i morse ute och gick med min sambo och hans hund i 1 timme. Sen kom jag hem drack lite kaffe. Har sedan dess ca 2timmar varit ute i trädgården och klippt gräs, såga ner träd och krattat. Jag går in för att orken tog helt enkelt slut iochmed att jag har noll näring i kroppen. Vad säger fanskapet till sambo jag bor med att jag är lat, LAT?! han kan alltså inte fatta att jag är trött? Han vet ju att jag går på soppor och att han ska stötta mig men vafan jävla idiot kille. Sen när han nu kommer in till datorn lägger han kommentaren " JAha, man kunde ju gissa var man skulle hitta dig" Alltså vafan kom igen! som om nu inte det räckte så åker han och köper pizza!!!!
Är det någon som förstår mig? eller har en sambo som är lika jävla pantad i huvudet som min?

Här är jag Latmasken Fia.. enligt min sambo!


BTW nu ska jag ta dagens första soppa... magen skriker efter mat så jag gör bäst i att lyda.
puss
/Fia


Nu är jag tillbaka!

Hej!
Som ni vet så Gick ju min farmor bort för ett tag sen och jag har behövt lite tis att sörja. Men nu känner jag mig ganska så stark. Stark nog att fortsätta med soppor.

Dieten:
Så här har det sett ut:

Måndag: Började med sopporna, Gick jätte bra!
Tisdag: Förvånansvärt lätt att fortsätta.
Onsdag: Lite trögt faktiskt, men det går.
Torsdag: Känner mig hungrig. träffar min farmor som tar sina sista andetag, Allt som heter mat försvinner ur mitt
huvud. Tar bara två soppor.
Fredag: Är hemma hos mamma och pappa som äter pizza. Jag håller fortfarande på med sopporna. Skitsvårt                       att se andra äta.
Lördag: åker på Dop! (här går det från död till födelse på 0-100) Äter en soppa till frukost. Efter som alla på dopet vet att farmor gått bort och beklagar, samt att jag va gudmor på dopet kännde jag mig tvungen att äta. Det var någon pasta rätt med bröd. Eftersom det känndes att sopp dieten ändå sket sig denna lördag så köpte jag sallad med bröd och kex samt lite chips.. Jag vet skit onöding. Faktum är att inget av det ens smakade bra! Vet inte vad som händer med mina smaklökar! Men det smakade bara konstigt, Varför jag då åt var för att det va himmelskt att få tugga på något!

Idag
: Jag fortsätter med sopporna. Hittills har jag inte ätit en men jag har tagit 1h promenad! Känner mig jätte trött. Vill bara sova! Men jag ska väl ut och klippa lite gräs iaf! 16.00 funderar jag på att ta min första soppa. Jag lägger ut bilder på resultatet i morgon då jag känner mig svullen från igår!


Juste min första smalis kommentar fick jag i lördags av min sambo som tyckte att jag såg smalare ut i ansiktet! WIIE! något skojigt iaf. Imorgon ska jag och pappa planera Farmors begravning puh! Det ska bli skitjobbigt då pappas syster bara är ute efter att bråka och förstöra. så vi får se hur det går! Håll tummarna för mig att jag ska fixa sopporna idag!

Puss
/Fia!

Sorg

Min farmor gick bort en timme efter att jag sa hejdå. Nu orkar jag inte blogga på någon dag tyvärr.
Visst sorgen gör det ju väldigt enkelt att inte äta, jävligt svårt att leva.
/Fia

Tröghet.

Dieten:
Igår kunde jag sova bättre än nätterna innan. Nu börjar jag också känna mig mer utmattad. Jag har det jobbigt när jag ska gå upp för backar eller trappor och känner att huvudet och kroppen är tunga. Usch.. Nu är jag hungrig också på riktigt! Jag vet att man inte ska ta ut något i förskott men jag provade byxorna i dag som jag ofta har på mig och dom sitter svintajt så jag blir alldeles svettig och yr... FAN! Inte nog med det ska jag och hälsa på min farmor idag som ligger på dödsbäden så detta blir en skitdag. Den enda ljusglimten är väl att jag tror att dimman kommer att lätta lite tills i morgon.. Uff..Kan jag inte bara få sova bort den här dagen?

Jo juste något mer som blir lite kul idag ärt ju att det kommer hem en lyftkran till oss och ska lyfta bort stora stenar från tomten och lägga dom på kanten av tomten i en rund cirkel så att vi kan ha en stor läger eld!! Kan tänka mig att ni som läser tycker det låter skitfult, Men jag slänger upp en bild när det är klart

Jag blir helt jävla tokig också på att jag inte kan ladda upp bilder utan att det går skit trögt :S

ne måste gå nu så jag hinner träffa Farmor <3

/Fia

Dagens uppdatering.

Den här dagen har fungerat sådär. Jag hade en vän över precis när jag skulle äta min soppa och vi fastnade med att prata i timms tal. Så långt så väl men så var klockan plötsligt 18.00 och jag å min sambo skulle åka och shoppa lite kläder iför ett dop. Då small det PAGN sa det bara så var ilskan över mig. Jag blev nå sjukt förbannad och skällde ut han för gud vet vad stackarn.. Men jag bad om förlåtelse och sa att det inte är lätt att vara en hungrig liten tjej och att jag skulle må bättre nästa vecka. Under kvällen så åt jag en soppa vid 19.30 och den smakade gudomligt. Gud va gott. 22.00 så gjorde jag en till men grönsaksmak och hällde ner i en mysig tekopp och kröp under täcket och kollade film. Slutet gott allting gott :D



Nattis på er nu alla tappra kämpar :)

Puss /Fia!

soppor.

Ja som jag nämnde tidigare så kännde jag mig väldigt hungrig men efter dagens kaffe och en hel del vatten så känns det OK, inte som i går dock. Jag känner en svar kännsla av hunger hela tiden. Jag ska vänta nån halvtimme till innan jag tar den första soppan. Herregud snart har jag klarat dom första tre dagarna! Fan va jag är bra!

;P

/Fia!

Hemsk natt, hemsk morgon!

Godmorgon mina viktkämpar!

Jaha då var vi där igen jag somnade serriöst vid 03.30! Helt sjukt! Men jag klandrar kaffet jag drack 19.00 och att jag  sover till 11.00 på dagarna. För er nya läsare så är jag både tjock och arbetslös.. Puh. Men om jag ska vara ärlig så mår jag väldigt bra med det. Alltså jag vill ju jobba och söker massa jobb. Men det jag menar är att jag inte känner mig dålig. Tvärtom så unnar jag mig att söka jobb jag verkligen vill ha som är roliga och utmanade. Jag unnar mig att gå ner i vikt för att få en hälsosam sommar. Det enda förutom att gå ner 20 kg och få ett jobb är att ta körkort. Men det fixar jag lätt som en plätt. Sen ska jag och min smala kropp glida runt i en cab.. Spelar ingen roll vilken bara man kan känna vinden i håret. Helst en Rosa!

Dieten:
Dag tre. Enligt Camebridge kuren själva så ska detta vara den värsta dagen. Men tidigare har jag upplevt att dag 4 är värre Men alltså fyfan va jag va hungrig när jag vaknade. Yr och hungrig. Men jag var inte sugen på någon mat eller frukost bara att få fylla magen med något skulle duga. Annars kan jag uppleva det tvärtom. Att jag inte är hungrig men jävligt sugen på mat/godis eller  nått annat ätbart. Då föredrar jag nog det alternativet jag befinner mig i nu. Idag så öser regnet ner här i Eskilstuna och jag som tänkte springa en mil ;P eller inte. Jag tänkte iallafall gå en sväng men struntar nog i det. En liten sambo fågel visskade i mitt öra att vi ska åka till Västerås och gå på Erikslund och shoppa i eftermiddag. Jag får väl gå lite extra där :) Juste på tal om sambos så är mitt tips om man är hungrig när man går på diet att ha sex. Härligt underbart vackert sex med den man älskar, gillar eller med sig själv det går hur bra som helst. Så nu får min sambo bara ställa upp på mina krav, men jag tror att han gillar det ;) Det är avkopplande samtidigt som man helt kopplar bort tankarna från dieten. så njut av de Tjejor!

För er som tvivlar så är det inte jag på bilden! Så bra fungerar inte Camebridge kuren ;)

Jag har stora problem med att ladda upp bilder här till bloggen. Jag har massor av bilder jag vill dela med mig till er. Bilden bara laddar och laddar sen står det att de har blivit något fel med uppladdningen. Men jag ska försöka igen. Är det någon som vet vad det kan bero på?



Nej men se på fan!
det gick att ladda upp i dag!
Här få ni en riktig skogaholmslimpa till morgon kaffet!
GOD MORGON!


Puss / Fia!

Nattvisan.

Hela den här dagen har varit super och det konstiga är att jag känner mig totalt lycklig, som om jag vore nykär! Hur sjukt i huvudet är inte det?! Ska gå och lägga mig brevid minan killar och försöka sova lite den här natten. Puss och kram!

/Fia!

Sol i sinnet

Hejsan hoppasan!
Dagen har gått hur smärtfritt som helst. Hungern är borta men såklart har jag ju ett enormt sug. Det jobbiga är när man tänker "åh hoppas det blir fint väder i helgen då kan vi grill" icke sa nicke, inte för mig. Jag får nöja mig med att ha sommaren att se fram emot.  Sen känner jag känner verkligen hur jag blir sporrad av att ha denna blogg och lägga upp bilder på mig själv. Få söta kommentarer är också jätte uppskattat. vi måste klara detta tillsammans tjejer! Men något som man aldrig får glömma är att kvinnor är vackra smala som tjocka. Jag slänger upp en snygging som visste va kurvorna skulle sitta :)



Dags för soppa nr 2 för dagen! Ja jag vet skit kasst att inte hålla mig till ordentliga tider. Men ska jag göra detta så måste det ske på mina villkor. Iallafall första veckan sen kommer jag äta frulle och lunch på vanliga tider!
För att krydda på mitt enorma sug så ska min sambo åka och köpa hamburgare med pommes.. FY FAN FÖR DIG SAMBO! men men.. jag har ju haft mitt roliga med friterad mat.

Nu ska jag äta Grönsaksoppa. Det ända jag äter! Hörs senare!

Puss
/Fia

Dagens första soppa!

Så där ja det va ju ingen match! Jag och hunden gick i väg till fotbollsplanen ett stenkast här ifrån och kastade pinne, lekte och sprang (om man nu kan kalla 5 snabba steg för att springa) Men kul hade vi!
Jag har ju inte berättat så mycket vad min diet går ut på så jag drar det väldigt kort nu. 

Dieten:
Cambridge kuren är en diet. Något som man kallar VLCD (Very Low Calorie Diet ) vilket definieras som näringsriktig diet med mycket lågt kaloriinnehåll (450-800 kcal). På denna Diet så äter man 3 soppor/shakes om dagen för att snabbt gå ner i vikt. Man känner hunger den första tiden sen så kommar man in i en fas som heter ketosen vilket gör att man inte känner hunger och kan vara pigg och glad trots att man äter så lite. Jag har provat Cambridge förr och det fungerar verkligen om man ger sig fan på det. Men man måste vara mentalt stark annars fungerar det inte.



Nu blir det grönsakssoppa till Frukost!

puss och hej utan leverpastej!
/Fia

Röra på fläsket!

Hej!
NU SÅ! Efter att ha sett ett avsnitt av "Älskling du har blivit en tjockis" så känner jag mig mer motiverad att gå ut. Det blir dessvärre inget gym, men en liten promenad i skogen! Jag har inte ätit min första soppa än i dag och känner mig faktiskt inte ett dugg hungrig, konstigt nog. Men 4 koppar kaffe och 1 liter vatten bör ju hjälpa lite. Vi får se hur det går med promenaden. Jag har ju hållit på med soppor förr och då kan jag uppleva hjärtklappning och mjölksyra utav att bara gå. Så vi får väl se.


DETTA SKA FAN BORT!


En Cigg på det härsen kör vi!


Ha det bra!
/Fia!

God morgon världen! dag 2.

Bloggen:
Hej och godmorgon! Jag måste först bara börja med att säga TACK SOM FAN för att ni som var inne och läste min blogg igår. Det va en hel drös med personer! Jag blev väldigt förvånad att jag och min kamp kunde locka till sig så många nyfikna. Det är bra för jag behöver pushning! Så det är till stor del eran förtjänst att jag orkar fortsätta! Jag kommer som jag lovat lägga ut massa text och bilder. Förhoppningsvis flera gånger om dagen. För jag vet själv hur det är när man följer en blogg och personen uppdaterar 5 ggr i vecka.. puh.. då läser jag hellre nått annat.
Jag vill också tillägga att jag är männsklig och kommer skriva både bra och dåliga saker om Camebridge så som jag upplever det. Men ghittils är det ingen fara!

Allmänt om hur jag känner mig:
I natt efter mitt sista inlägg så blev det nått jocks med mig.. Först kännde jag mig väldigt trött. Men när jag sedan skulle sova så gick det inte... absolut inte! jag vände och vred.. kramade om min kille för att få någon sorts sinnes stämmning, men icke. Jag klappade våran Pitbull som tar upp halva sängen för att kunna få lugnet från en sovande inte allt för gott luktande, hund. Men shi fick jag. Så runt småtimmarna kunde jag stänga mina stora blå och somna.

Idag Attans va skönt med sol, men inte när den lyser mig rätt i ansiktet så att jag vaknar 07.00. Men jag är ju i grund och botten en latmask och en sjusovare så jag rullade om och somnade om till 10.30.. Jag trodde att jag skulle vara väldigt yr och illamående men inte alls! Jag känner mig pigg och glad. Men det känns att jag har sovit för länge, tung i huvudet på ett sett. Jag har en sån konstig lyckorus i kroppen som att jag skulle vara fyllt av kolsyra som försöker ta sig ut. När jag tex såg att det var många läsare så blev jag jätte glad och då va det som att någon skakade om mig så att bubblorna blev större, jätte konstigt. Börjar jag bli knäpp?

Vad jag ska göra idag:
Ja som tidigare nämnt så är jag ju en latmask på väg mot förändring. Jag tror jag ska cykla ner till gymmet vilket ligger ca 5 km bort. På Mitt gym så har dom nå sjukt bra spring band, men för oss tjockisar så kallar jag det gå band. Med hör och häpna INBYGGD TV!!! tjockisen i mig jublar! (för att man kan gå) Latmasken i mig jublar!(det är ju som att ligga hemma och kolla tv) Tv nörden i mig jublar! (Jag kan välja vilket programm jag vill)
Jag siktar in mig på Bygglov 14.00. För det vet jag hörrni som nu tänker sicken riktig liten latis.. ja men då ska jag säga till er att all träning är bra träning förutom då man svettas. ;P

Sen vill jag bara säga att idag är en ny dag och nya tag för att nöta lite ytterligare på den klyschan..
Men jag vill oxå varna er för GÄDDAN!!

nönönönönö (filmusiken från "Hajen") GÄDDAN! GÄDDAN!!

Kämpa på nu brudar så hörs vi snart! Puss på er!


En hel dag avklarad!!!

JAAAA Första dagen är avklarad och sinnet på topp :D Jag åt min första soppa runt 15.00 min andra soppa 20.00 och min tredje 22.00 varför jag la det så är för att jag blir lättare hungrig om jag äter frukost. Jag hade lika gärna kunnat skippa den sista soppan men då vet jag att jag kommer må piss i morgon. Nu ska jag ladda lite med en god och lång natts sömn så att jag känner mig redo för en ny dag med Svält, nej då med viktschemat!
Juste jag blev skitglad över att få lite kommentarer.. åh va det stärkte mig tack alla sötnosar som skrev och kikade förbi min sida. Till alla er vackra och modiga tjejer som orkar och vågar ta itu med era vikt problem: fan va bra jobbat! Till alla andra: va nöjda med er själva och njut av att leva!




Puss och godnatt / Fia!

Lite bilder och uppdatering


Ja då har jag fått mitt första sammanbrott och börjat bråka med min sambo om hurvidare vi ska göra en stenmur eller inte.. Han blir dessvärre ett krigsoffer i kampen mot min fettma.  Lätt huvudvärk och irritation men ingen extrem Jag-gråter-hunger. Så detta ska nog gå bra :D


Jag Har glömt att skriva lite om hur jag ser ut i kroppen tidigare så jag gör det nu

Längd 162cm
vikt: Ca 75kg
midja: 103 cm

Jag har också haft problem med att uppdatera bilder på mig själv. Men jag lyckades få upp en på min rygg
se och njut för snart är ryggvalkarna ett minne blott. Sen att jag har ett par urtvättade mammatrosor på mig görinte det hela snyggare. min putmage med byxrand får ni oxå ;)
jaha och här hade vi två ytterligare bröst på ryggen.. ja så ser jag ut nu..

Nu är det Officiellt!

Så där ja nu har jag och min vän varit och köpt soppor för två hela veckor. Tänkte köpa en vecka med Grönsaks smak och en med Chaklad-mint mina två favoriter. Men choklad-mint va slut så det fick bli vanlig choklad. Eftersom man fick ett presentkort på 800:- på spa när man köpte för två veckor wiie :D Nu är det alltså officiellt jag har ätit den första soppan! Herregud bara 167 soppor kvar..

Just nu känner jag mig lite hängig. Men inte så farligt igentligen. Jag rökte en cigg för ett tag sen och mådde nå sjukt illa. Men det gick som tur över. Jag har bara kännt en hunger signal idag men jag är så inställd på att klara detta så nu jävlar.

/Fia

NU KÖR VI!

Bloggen:
Jaha som rubriken lyder så kör vi. Med kör vi menas börja med Camebridge soppor.. PUH!
Det ska bli hur jävla jobbigt som hellst men även hur jävla skönt som hellst. Målet är att jag ska gå ner till 55 KG. Om jag ska vara ärlig vill jag hellst väga 50kg men Jag tror inte jag kommer kunna gå ner så mycket. Jag väljer att för egen del börja blogga om det för att peppa mig själv och andra som är i samma situation. Jag Heter igentligen inte Fia men vi kan väl säga det så länge. Jag kommer att lägga ut inte allt för smikrande bilder på mig själv och därför har jag ingen lust att visa vem jag är. Men om jag får några som läser den så kanske ajg i slutet av bloggen berättar vem jag är så att ni kan få en person bakom bilderna och texten. Jag hoppas att jag får några som läser den för då kan jag kämpa för eran skull oxå! enjoy!

Anledning till varför jag ska börja:

Jag kan inte ha några av mina byxor längre. om få jag kan trycka ner mig i gör så jävla ont i midian så jag tror jag ska spy. Jag ser ut som en riktig tjockis på alla bilder och vill vara så snygg som jag bara kan inför sommaren. Jag känner mig oattraktiv och det går såklart ut över min och min sambos sexliv. Min kondition är lika med noll.. alltså jag blir anfådd av att gå upp på övervåningen. Jag äter allt jag ser ju fetare och sötare det är ju bättre. Det är som en tvångstanke.

Vägen dit:
Jag ska äta ren kur med Camebridge soppor i 8 veckor. Försöka röra på mig och pyssla med det jag tycker är roligast dvs. Pyssla i trädgården och inredning. Jag måste sysslesätta mig med roliga saker och projekt så att jag glömmer bort att jag går på soppor. Jag börjar jobba den 18 Juni så jag har då lite annat att tänka på.

Målet:
Jag kommer vara klar med sopporna 2 JULI. Då vill jag väga 55KG om inte mindre. Jag vill kunna känna mig som världens snyggaste och kunna ha vilken jävla trekantsbikini som hellst. Jag har ett par helt oanvända Levis Jeans som jag köpte i LA för några år sen. Dom ska jag fan i mug komma i och med råge. inte trycka nr mig i dom.


Allmänt:
Jag kommer inte väga mig nu utan göra det antingen när jag känner att nu behöver jag motivation eller om 2 veckor dvs 21 Maj. För att jag orkar inte veta vad jag väger och få ångest över det. men jag gissar att jag väger 75KG och ska gå ner 20 KG. Det är ingen lätt match men jag har gjort det förr så jag ska ge mig fan på att göra det igen. Det som är nytt för denna gång är att jag kommer att blogga om det varje dag. och lägga ut bilder på hur det går. Jag vill bara tillägga det att jag har inget dåligt självförtroende av mitt utseende eller det faktum att jag är arbetslös. Men jag har en jävla självinsikt. Vilket betyder att jag vet att jag kommer må och känna mig mycket bättre efter jag gjort detta. Jag vet att jag är snygg nu men jag vill vara så snygg och sexig jag bara kan. För efter dessa 8 vecor ska jag fan ta världen med storm.

Just I dag: Jag vaknade ganska sent med ångesten att idag är det dags jag får och kommer inte äta något på riktigt jävla länge. Men det känns på nått sett befriande att veta att jag kommer att känna mig bättre. Nu är klockan 13.17 och det är inte officiellt än eftersom jag inte har ätit än utan bara druckit svart kaffe. Den kännslan jag har i kroppen just nu är glädje och ångest.. Sjukt svårt att beskriva. Men jag kanske skulle kunna jämföra det med att få ett jobb som är jävligt tungt. Man jobbar 16h/dagen med att lyfta tunga saker och ta hand om soppor och skit men efter 8 veckor få 100.000 kr. Man är glad för att få pengar men man har ångest för att utföra jobbet. Lite så skulle jag väl kunna beskriva det som.  Annars i dag så ska en kompis hämta mig och vi ska åka ner på stan och köpa soppor för de 2 första veckorna. Jag ska hämta ut lite pengar som jag fått utaviserat av alfakassan.

Bild:

dsc02279
min putmage.


Välkommen till min nya blogg!

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0