Tänka på att inte tänka.

Jag tror att som rubriken lyder är att man inte ska tänka så mycket bara göra. När jag slutade på sopporna så jagade jag kalorier. Jag läste på varje förpackning vad det innehöll och tänkte inte äta mer än 1000 kcal. Men jag blev så trött på att tänka så jag sket i allt och började moffa. Sen midsommar när jag slutade har jag ätit något onyttigt varje jävla dag och jag kan inte hålla mig. Vad är felet? jo jag tror att jag tänker för mycket. Jag vill bara ha en nyttigare livstil i huvudet. Tex att ta ett äpple ist för popcorn på kvällarna. Göra gröt ist för smörgåsar ( som det har blivit nu några dagar) göra det ok att äta mellanmål (då jag har skitit i det den senaste tiden) Få in att gå och träna 3 dagar i veckan. ska det vara så svårt? Jag jobbar ju bara 12-17 ska jag inte klara av att gå på ett aerobicspass när gymmet ligger så nära jobbet. Jag vill ha det naturligt. Att välja det nyttiga alternativet. Jag vill inte leva med ångesten hela tiden om varför jag åt skit igår när jag vet att jag kommer göra det i kväll igen! Varför gör jag det? Nej idag är det en ny dag och jag ska inte äta något onyttigt men heller inget supernyttigt jag ska äta tallriksmodellen och peta in flera mellan mål. Jag ska försöka hålla mig till det. Inte mer komplicerat än det. Alltså inget godis, popcorn, chips, glass, alkohol, pizza eller hamburgare. Thats it! Jag ska ta bort det och då kommer allt annat falla på plats hoppas jag. Herregud det sista jag vill är att gå upp i vikt ändå äter jag en massa skit? Är det för att jag tycker det är så lätt att gå ner i vikt med sopporna så jag tänker att äh det där går jag ner på 2 veckor om det skulle vara så. Jag har ju planerat att jag ska börja på sopporna samtidigt som två andra bloggare. Kan det vara att jag i mitt undermedvetna passar på att käka? Usch stackars er som fortfarande läser denna blogg. jAg bara klagar och inte lägger jag upp nå bilder då jag ve att jag gått upp lite i vikt. Nej det va ju det här med balansen! HITTA BALANSEN!
 
Nu blir det kaffe och gröt!
 
Puss
Fia


Kommentarer
snöflickan

Ja men du gillar du tävlingens men fel ordlek tävling ändå mot sig själv?
Jag är likadan jag med och även om jag inte börjar med soppor förs 5 aug så försöker jag utesluta sånt slit som inte är nyttigt godis pizza chips, jag är inget för glass alkohol men ja ibland oftast slinker godis ner.
Vi kan väl ha nån inbördes tävling där vi utesluter sånt?
Motionstävling? Fast där förlorar jag så det skriker för jag cyklar inte så mycket som du men du skulle kunna ha 2 gympass och jag antalet steg i veckan.
Vi utgår från som det ser ut idag och du sätter dina mål för dagen/veckan och jag mina mål men vi hört ihopsatt typ?
Fundera på det men jag tror man skärper sig om man vet nån kollar en eller sånt är jag iallafall.

2012-07-10 @ 17:19:26
emma-isabella

Tycker det är "tur" att jag inte är ensam. känner igen mig i vartenda ord.
SUCK!
Men hejja hejja... nångång kommer även vi nå våra mål.
Eller hur? ;)

2012-07-24 @ 19:37:45
URL: http://emmaisabellavictoria.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0