En lördag i Juni.

God morgon! En yrvaken fia ska upp och jobba.. Visst jag drömte nu i morse också men det va en otrevlig dröm om en mördare som mördade folk och la upp dom på snabbköpsband... Puh men den va inte så trvlig så det blir ingen bildserie idag.
Men jag borde växla om denna blogg till en drömblogg och bara skriva ut vad jag drömmer så kanske det finns någon där ute som kan säga vad det är för fel på mig ;P
 
En annan sak när det gäller bloggen så tror jag att jag har gått och blivit kär.. Kär i min blogg. jag längtar efter att få skriva av mig och snacka lite med er läsare och läsa era bloggar :) det känns som att man känner er fast vissa av er är som jag totalt anonyma. Jag funderar på att om ett tag gå ut med vem jag är.. Men då kanse det blir en tråkblogg eftersom jag inte skulle våga skriva mina hemlisar här då.. Ifall mamma eller ännuvärre pappa skulle få syn på den. pappa: "-vi ska iallafall inte se den där Hamilton filmen när Fia är hemma"..
ja herregud jag blir nog annonymus ett tag till.
 
Idag: Det blir till att jobba på BR-Leksaker, "Vet ni vad det bästa är* trum trum* Leksaker från BR" bästa i hela livet? bästa bara idag? Det bästa man kan köpa? Vet inte riktigt om Jag tycker att det bästa är leksaker från br en trött lördagsmorgon då man vet att man kommer bryta ryggen av sig när man plockar upp 100 kilo Monster high dockor.
 
 
Dieten: Igår så höll jag den jättefint, gröt och wook som vanligt. på kvällen så skar jag upp zuccini och morötter i ugn och en veggie file.. slutet gott allting gott om det inte hade varit för att min killes syrra, hennes kille och deras kusin kom på besök och skulle titta på skräckfilm (där av drömmen i morse) Jag är ju av den naturen att jag klarar inte av att titta på såna typer av filmer jag sitter på högspänning hela tiden. Men det dukades upp saltapinnar, nachochips och 400 kilo choklad. Jag paxade salta pinnar för jag vet att dom är det bättre alternativet. Så varje gång skräckorkestern började spela och mördaren va nära huvudrollsinnehavarna så höll jag ju på att tugga käken ur led på dessa salta pinnar. Så det blev nog 100g, Men filmfan va ju inte slut så det va bara att börja trycka natchochips som aldrig förr. Så jag spräkte min diet igår. Men men.. gott va det.
 
Idag är jag och karln bjudna på grillfest hos hans faster med övrig släkt. Det blir grill, lekar, vin och skoj så idag skiter jag i någon diet också.. Jag måste få leva. Den där vitvinsflaskan (footofafrica) har stirrat mig i ansiktet alltförlänge när jag öppnar kylskåpet. Jag kollade upp vad en flaska innehöll 750ml ca 500kcal! Det va inte så farligt tycker jag. Om jag skippar potatisen och kör grillad qournfile och sallad så ska jag nog ro hem dieten idag.. så länge ingen ställer fram godis, chips,popcorn, nötter, glass, saltapinnar, choklad eller tårta.. ;)
Skål på er brudar!
Puss
/Fia
 

Dagens dröm.

Tack gode gud att jag är anonym. För det jag tänker skriva nu skulle jag aldrig våga skriva om ni visste vem jag var men jag hade en helt fantastiskt, sjuk och kåt dröm i morse, innan jag vaknade. Jag gör denna till en bildserie så ni får nått att klura på.
 
Jag va på en fest med min nuvarande kille. En stor gala och det va fullt med kändisar.
Mitt i vimmlet möter mina ögon Mikael persbrandts ögon.
och han är där med sin gravida fru (Lia boysen (?).
Han tittar så där djupt in i mina ögon och jag lämnar min kille och går fram till Mickael och pratar.
 
Vi hamnar på nått sjukt sett i en vit soffa där jag får känna på hans biceps.
Jag säger något om att hans överarmar är storre än mina lår.. tro mig  drömmen va dom enorma.
 
Vi hamnar i ett vitt luftigt härlig sovrum.
nått sånt här.
 
Vi har grymt sex och jag har dåligt samvete för min kille men jag måste bara ha mer av Persbrandt.
 
 
När vi är klara så har han på sig sina kalsonger ( ni vet dom han har designat)
 
Okej hade jag vaknat här så hade jag varit överlycklig men det är nu det sjuka börjar!
 

Han lägger sig i sängen och säger att han har en överasknin. han stoppar in handen i kallingarna och letar runt och tar upp en kyckling!
 
Dessvärre har kyckligen brutit benet. Men jag får en sån moderskännsla av att han har kyckligen i kallingarna under pungen för att den ska hålla sig varm. Vi plåstrar om den och den blir bra.
 
Vi bestämmer oss jag och micke för att vi passar så bra ihop
 
Men han väntar ju ett riktigt barn med lia boysen
Så vi bestämmer oss för att tillsammans adoptera en... håll i er.. en plastdocka!!
 
Minns att vi ger henne ett namn men kommer inte ihåg vad.
 
Innan jag vaknar ska jag precis till att berätta för min kille att jag är ihop med herr Persbrandt och att vi har adopterat en docka och att jag nu måste sälja huset och flytta in med Micke!
 
 
Mina drömmar skrämmer mig...
 
P.s Jag la in chokladsåsen i kylen och det blev till pralinsmet! yam yam!
 

Hoppas ni fortfarande vill läsa min blogg trotts att jag är mentalt störd i mina drömmar!
 
Puss
/Fia
 
 
 
 

Chokladorgasm.

Godmorgon!
 
Jag är såå glad! Jag har hittat ett underbart chokladrecept som är helt fantaskiskt och stillar mitt chokladsug denna vecka plus att det är totalt ofarligt!! Sjukt! Men det kräver att man köper hem min andra favorit produkt efter shakiri nudlar, SÖTIN! "Sötin är ett 100% naturlig och ekologisk produkt, baserat på sockeralkoholen Erytritol." Det innehåller 0 kcal och kan användas i mat, bak och att göra... CHOKLADSÅS!!! som jag precis har gjort! nu på morgonen! ;)
 

Nyttig Chokladsås

1 dl Sötin 0 kcal
1 dl kakao 40g= 120
1/2 krm salt
1/2 dl mjölk
 (jag tog soja mjölk) 15 kcal
1/2 vatten
 

Gör så här

Blanda Sötin, kakao och salt i en kastrull. Tillsätt mjölken och vattnet och rör om så att allt blandas.                  Låt koka upp under omrörning. Koka såsen på svag värme ca 5 min eller tills den är blank och slät.

Doppa nått smarrigt i den varma såsen förslagsvis jordgubbar. När du har ätit dig nöjd så häll upp såsen i ett glas och ställ in i kylen och njut av den länge för hela såsen innehåller bara 135 kcal!

Enkel chokladsås

 

Dieten: Igår så åt jag som vanligt gröt, 100 g lätt kvarg, till lunch blev det räksallad och på kvällen tacco. Jag skippade brödet och gjorde min egna taccokrydda så att man slipper druvsockret. Jag blandade det i qournfärs och åt allt som en sallad. Ist för gräddfil så åt jag lättkesella och taccosås.. mmm.. jag fuskade och tog några cheeschips och blandade i salladen det blev väl ca 8g så det va ingen större fara. Det va supergott. Sen åt jag lite jordgubbar.

 

Idag har jag börjat dagen med gröt, jordgubbar med kanel och sojamjölk. Sen va jag så sinnessjukt sugen på choklad så jag googlade runt och hittade receptet över på arlas hemsida men jag böt ut lite saker. Så doppade jag lite jordgubbar. Så nu är jag mätt och belåten. Nu blir det till att städa huset och sen en tur ner till stan för kaffe och vänskap ;)

 

Puss på er i sommar solen!

/Fia

 

Ledig.

Idag är jag ledig.. skönt! Men har haft massa konstiga drömmar på morgonkvisten. Om att jag hade en inspelad hälsning från min farmor som dog för 1 månad sen. först brusade det i telefonen sen säger hon "livet går ut på att älska, ta vara på varje dag" nått sånt. Helt sjukt! sen börjar det brusa igen och jag försöker lyssna på meddelandet igen och igen men hör inget. 08.00 vaknar jag av att jag gråter. Väldigt skumt men det verkade som hon hade det bra :) 
 
Dieten: det går bra med att hålla sig på en diet under 1000 kcal. Igår åt jag shirataki pasta med wookade grönsaker och soja bitar. det blev de 2 ggr igår för det är så gott. Så jag äter min gröt med lite frusta bär och 1dl mjölk. Sen äter jag 100g kvarg och sen 2X wook med shirataki pasta och på kvällen en halv bit av min chokladkaka vilket blev 45 kcal. Det går bra :)
 
Jag vågar inte väga mig än eftersom jag har en sån mens och är svullen överallt. Men så fort den har lagt sig ska jag ställa mig på vågen :D
 
nu ska jag njuta av det fina vädret och åka och shoppa med min väninna i västerås :D
 
Puss hej!
 
/Fia
 

Jobbigt att jobba.

Puh va jobbigt och tungt det va att jobba igår. Usch. Jag kännde mig hungrig trött och tung. Men just nu har jag syndafallet mellan benen och tror att min mens har haft uppehåll under dieten och nu tar ut sig med all rätt. Men jag blir så trött av det.
 
Dieten:
Den gick som planerat igår fram tills kvällsmaten. Jag hade ingen lax hemma så det blev qourn nuggets med grönsallad. Så jag slutade nog på 950kcal på hela dagen. Men det känns inte som någon större förlust då jag cyklade 1.2 mil innan och efter jobbet. Jag skulle vilja börja jobba men som sagt känner mig inte pigg i kroppen. Så jag börjar med det nästa vecka.
 
Idag blir det gröt, kesella, sojabitar med wook och cocosmjölk, ikväll vet jag inte men det blir förhoppningsvis lax :) under 1000 kcal hamnar jag nog iaf.
 
det får bli ett kort inlägg då jag är lite stressad :)
 
Puss
/Fia!

Hålla vikten!

Godmorgon :)
 
Som ni märkte igår så krachade ju mina planer totalt. Men jag kände att det inte fungerade när jag precis har kommit i mål och uppe på det har världens mens. Så jag skjuter på en ny sopp period. Men 10 kg till ska jag iaf ner :) Jag börjar nog efter semestern så kan jag fopkusera fullt ut på att hålla vikten och träna. Jag kommer fortfarande ha mina rubriker men lägger så småning om till träning som rubrik. Just nu är jag förkyld och har ingen lust att träna med ont i halsen så det får nog också vänta i några dagar.
 
Dieten: Igår åt jag:
1 soppa till frukost 160kcal,
gurkstavar och kvarg tzatziki 53kcal.
Jag gjorde maränger på äggvita och sötin 20kcal
Sallad med veggie file 250kcal
2 vegie korvar 66kcal
morötter 3 st 50kcal
 
totalt:600Kcal
 
Men Jag blev så extremt hungrig på kvällen, kunde knapt sova. Så idag ska jag mer planera hur jag ska äta för att hålla mig mätt.
 
Jag börjar med1 dl fiberhavregrynsgröt med 1 msk frysta hallon och mjölk 200kcal
mellan mål: 100g kvarg 70kcal
lunch: Shirataki nudlar med wookade grönsaker och qourn 150 kcal
mellanmål: 100g keso 70kcal
kvällsmat laxfile med broccoli och tzatziki sås 284
totalt
ca: 874 kcal
 
 
puh det är lite kämpigt att räkna kalorier men jag vill absolut inte gå upp i vikt!
klockan 12 börjar jag jobba så det går nog bra :)
 
Nu ska jag göra gröt! hej å hå ;)
 
Puss
/Fia
 

okej, det sket sig!

oj sopp dieten sket sig.. haha fuck.
Jag är bara så starving när jag har mens. Men jag kan säga så här att jag tog en soppa med svart kaffe i morse och nyss va jag så sinnes sjukt hungrig och tänkte nej det får bli en kombikur. Jag skulle göra lite tv snacks och kom på bästa receptet hittils:
 
100g gurkstavar 12 kcal
50g lätt kvarg 35 kcal
1 vitlök 5kcal
salt
svartpeppar
 
Blanda allt utom gurkan till en dipp och dippa gurkan. Ett tv snacks för 52 kcal!
 
Blanda i gurkan fast i riven form så har du tzatziki!
 
Nu jävlar ska allt skit som jag ätit i helgen bort tillsammans med 5 kg till. Men jag tar kombokuren tsm med träning. Jag måste få leva lite också.
 
va tycker ni?
 
Puss
/Fia

Tillbaka!

Godmorgon! Vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg. Känns som det va evigheter sen jag bloggade. Men jag kan ju säga som så att jag är tillbaka till sopporna igen.
 
Midsommar: Ja jag tappade allt vad kontroll hette. Dagen innan så gick det jätte bra jag åt en soppa på morgonen och sen på kvällen grillade jag vegi file med sallad och keso samt drack två glas vin. Inte så farligt. På midsommar morgonen så åt jag 200g kvarg 140kcal och en smörgås. Men sen på lunchen escalerade det jag tog två stora porttioner md smörgås och sill efterätten var jordgubbar med glass i stora lass. på kvällen så vräkte jag i mig janson, lax potatis raberberpaj choklad, salta pinnar, chips det samma dagen efter och ytterligare igår vräkte jag i mig mat och choklad. Jag tappade greppet om mig själv och någon form av diet. Usch jag skäms över det men det kändes ändå befriande såhär i efterhand. En av anledningarna till att min kropp skrek eftyer mat, näring och godis va för att min mens har hållit upp under dessa 4 veckor med ren kur men i går kväll kom den. Så det är kanske inte så konstigt att jag va s extremt sugen på godis.
 
Dieten: efter mitt taberas denna helg så har jag bestämt mig för ytterligare 12 dagars sopp diet. Jag måste få mer tid att planera hur jag ska komma tillbaka till min ursprungsplan när det gäller maten. Det här kommer bli skit jobbigt men det är ingen speciell lång tid. Dessutom har jag ju lite kvar att tappa. Börjar ju sommarjobba i morgon så jag kommer ha annat att tänka på än mat. Lördagen den 7 Juli ska jag sluta med dieten. Då ska jag ha en super strikt plan att följa. Jag vill också ha gått ner till 61kg.
 
Dag 1: Konstigt att skriva men det känns helt rätt.Det finns inget speciellt som händer dessa 12 dagarna så jag kan gått gå på diet. Hoppas bara att jag är lika duktig som innan midsommarhelgen. Jag vet ju att idag kommer jag klara det super bra, imorgon också men sen blir det tufft. Fram till dag 6 så kommer det kännas kämpigt. Går ni också i Diet tankar så häng med mitt tåg nu så stöttar vi varann. Skriv till mig så kan vi hålla en tät kontakt :D
Men summan av kardemumman så känner jag mig taggad. Nu kör vi!
 
 
Önska mig lycka till!
 
/Fia!

Då va dopparedagen här :D

Då va dagen jag räknat ner till entligen här :) känns helt sjukt. Tiden har gått så otroligt fort! 6,5 vecka har jag gått på soppor varav 4,5 med ren kur. Men jag kan säga att jag fuskade igår.
 
Dieten:  Jag åt två soppor på dagen och drack vatten sen åt jag wookgrönsaker med Shirataki pasta och 100g qourn. Jag bakade även det där chokladkakan som jag skrev om för några dagar sen. Den blev lite besk i eftersmaken men helt ok med tanke på att man fick stora mustiga chokladbitar för 76kcal styck. Jag åt en halv. Men gud va jag blev mätt fort. Så nu ska jag försöka hålla mig till att äta små små portioner. Men jag kommer ju fortsätta äta 2 soppor om dagen i någon/några veckor nu och sen nått lättare mat på kvällen. Förutom i morgon på midsommar.Då har jag planerat att dricka vin och äta lite salta pinnar :) 
 
Kärlek:Jag och min sambo träffades andra gången på midsommar för två år sen. Eftersom jag bodde i Norge då så hämtade han mig på arlanda och vi åkte till en fest där dom yngre i hans släkt va. Vi kysstes och myste hela kvällen. Han plockade 7 sorters blommor som jag senare la under huvudkudden. Gissa vad! Jag drömmde faktiskt om honom på natten, det är sant! På morgonen va sänken helt full av torkade /vissna blommor men det va då jag förstog att den här karln ska jag någon dag gifta mig med. Så här 2 år efter så har vi köpt hus och planerar en förlovning så småning om. Så hörrni tjejer glöm inte att plocka blommorna.
 
Tack: Jag vill bara säga tack för allt stöd jag har fått här på bloggen under mina tuffa veckor på ren kur. Varje kommentar har betytt jätte mycket och jag vet att någon har lyssnat och kommit med råd.
Jag hade nog inte orkat hela vägen själv om jag inte haft er. Jag kommer såklart fortsätta blogga lika intensivt som jag gjort men bloggen kommer att ha fokus på träning och hälsa. Men jag går ju på kombinerad kur nu några veckor och ska fortsätta lägga upp bilder, mått och vikt varje måndag!
 
Ni kan: Även om ni har provat diet efter diet och inget fungerar så går det. Att bestämma sig till 110% så är halva jobbet redan gjort. Det spelar egentligen ingen roll om ni går på ren kur och svälter er som jag eller om ni tränar och äter lite nyttigare. Ni förtjänar att må så bra som bara ni kan. Vikten är egentligen inget stort problem om man tänker på livet i helhet. Det finns så mycket annat att tänka på, att älska och att sköta. Men känner ni att ni inte kan göra det jag precis nämnde på grund av vikten så borde ni ge er den chansen även om der är tuffgt att gå ner i vikt och orka göra det som livet går ut på. Nämligen att ha roligt, lära sig saker, berikas av arbete eller utbildning och att älska/ bli älskad. Nu låter jag som värsta poeten men det är så många tjejer speciellt unga som inet kan få det fina i livet då detar övervikt har blivit deras identitet.
Lycka till!
 
 
Nu tar jag blogg ledigt fram till söndag på kvällen. Jag ska till landet över midsommar och kommer inte kunna ha något internet. Det är lika bra  att säga det så att ni inte tittar in och bli besvikna ;P
 
En riktigt god j*vla midsommar på er!
Njut av sol, mat och vänner!
 
Puss
 
/Smal fia

Är jag med i dolda kameran?

VA I (ursäkta uttrycket) HELVETE! Jag har gått ner 2 Kg sen jag vägde mig sensat för 2,5 veka sen.
Är detta ett skämt? Jag väger alltså 65KILOOOO!  Senast jag blev rosenrasande över vikten vägde jag 67. Men hur går det ihop? Jag har ju gått ner 8cm i midjan på dessa 2,5 veckorna men knappt ett skit i vikt?
Men hellre går jag ju ner i midjan såklart. Jag hade ju velat varit på 60 nu!
GRAAAAGH! Helvetesjävlaskitfi**asjävlafanballe #X@!%!!
 
(10 min senare då jag tagit mig samman)
 
Jag är ändå glad eftersom jag tappat 10 KG allt som allt på 6 veckor totalt och kommer i alla mina vackra kläder igen. Nu kan jag ha mina älsklingsbyxor som tillochmed sitter mjukisskönt på mig. Jag hämtade en kavaj från mamma och pappa igår och den är nu lite stor. Jag kunde inte ens få i armarna i den för 6 veckor sen så jag ska verkligen tacka mig själv för denna kamp. Men det tragiska är att nu börjar den riktiga kampen.
 
Dieten: Igår gick jag på ren kur. Jag åt min första soppa 10 min andra vid 18 och så tog jag en choklad/apelsinbars från Cambridgekuren vid 21 eftersom jag va på kalas hos mina föräldrar. Mamma serverade smörgåstårta så jag tog ca 10 småräkor och drack 1,5 lite cola light. Jag har ju inte druckit någon cola på alla dessa veckor så det va gudagott :) Jag kommer att köpa mig en våg idag så att jag kan ha stenkoll på vad jag väger. Jag vill inte gå upp bara ner. Jag ska ju gå på kombinerad kur nu i 1 vecka med reservationer på midsommarafton. Jag ska försöka vara nyttig men något glas vin blir det allt :D
 
Idag
Jag börjar äta idag eller i morgon men det blir bara något ytterst lite ikväll. Vill inte bli magsjuk på midsommarafton. Det har hänt förr när jag gått på diet en längre tid att jag blir jätte dålig när jag äter mat. Men jag ska vara ytterst försiktig. Ska jag äta mat ikväll så blir det veginuggets 100g 165 kcal lite wokgrönsaker 150g 45kcal och Mirakelpasta 0kcal med lite soja 20 kcal.Jag är snorförkyld idag och det värker i hela kroppen så det får bli te och film för hela slanten.
 
 
snoriga pussar
 
/Fia
 

2 dagar kvar! :D

Godmorgon!
Jag är fortfarande lite tung i huvudet och ont i halsen. Jag har ätit sånna laxerande tabletter och i går gick det jätte bra. men idag är jag bubblig istället. Hmm aldrig är man nöjd :S Jag ska ju som jag lovade lägga upp bilder idag så att ni får se förändringens vi
vingar under dessa 6,5 veckor varav jag gått på ren kur i 4 veckor och 2 dagar :D

Denna togs 14 Maj


Denna togs idag


14 Maj


idag


14 Maj

Idag


Mina mått från förra veckan:

Lår:                           50 Cm -1
Lår högst upp:            55 Cm -2
höfter:                       97Cm -1cm
mage:                        93 Cm -2cm
under brösten:            76 Cm -2
byst:                          88 m -3
armar:                       29 Cm +-0

Så där ja!
Lite har hänt sen förra veckan. Nu blev bilderna lite skummt uppladdade men hoppas ni ser ändå. På torsdag lägger jag upp bilder från 6 veckor sen så ni verkligen kan se skillnaden. Jag har lite kvar men är väldigt nöjd med resultatet hittils :D

Puss
/Fia

sorry för dålig uppdatering.

Dieten: Det går bra men gud va jag vill äta! Jag lägger upp bilder i morgon :D

Puss
/Fia

Sjuk och hittar inte kameran!

Rubriken säger igentligen allt. Jag vaknade upp med världens halsont och ont i huvudet. Säkert ett resultat av att jag cyklade i regnet igår och jobbade hela dagen utan rast och inga soppor. Men det va så mycket att göra. Med tanke på att jag inte kan hitta kameran så kommer bilderna lite senare idag eller senast i morgon. Så håll ut så ska ni få ett hejdundrande bildextra!

*Host host*

/Fia

Sön,mån,tis,ons!!! Fyra fucking days!

JA då va det bara ynka 4 dagar kvar och jag är så jävla stolt över att jag snart har fixat detta! Imorgon blir det bilder och mått och som sagt invägning på tisdag :D Tänk att jag har kört kombinerat 2 första veckorna sen rent nu i 4 veckor! haha.. Helt sjukt trodde inte jag skulle klara av det! Men jag kör hela linan ut och slutar i mål på torsdag! Men sen blir det ju förstås kombinerat igen i två veckor efter men det hör till :)

Dieten: Ja denna helg har inte varit enklare än någon annan helg. Även fast jag har jobbat så har jag tyckt att det har varit skitjobbigt och hållt på att stoppa något i munnen. Men på torsdag så vill jag kunna känna att jag tog mig igenom det till slutet. Men det är verkligen inte lätt med helger. I morgon ska jag köpa nya soppor.
Det blir 15 grönsak och 6 kyckling. Jag får lite lätt halsbränna av kyckligen har jag märkt.

Idag:  Då blir det till att jobba idag igen. Jag hade inga jobbtider alls den här helgen men är glad över att en annan extrahjälp är så strulig så att jag fick ta hennes timmar hela helgen och jag får dubbelt betalt på lördagar och söndagar. bara på fredag 5,5h, lördag 3 h, och idag 5 h så får jag betalt som att jag jobbat mer än en halv vecka. Det är riktigt skönt att få lite extra. Eftersom Staten bara vill betala ut 4500.- i månaden till mig :( Men visst jag skulle väl kunna knega på MC donnalds, men aldrig i livet! Då lever jag hellre på ingenting alls. Som tur är så har jag ju en sambo som har ett välbetalt jobb och som vill skämma bort mig ibland :D

Jag ska cykla till jobbet i spöregn det är 6 km dit. Så det är bara att ta på sig regnjacka galocher och stövlar och ge sig ut i monsunen.

Oetiskt: Jag fördriver ju min fritid genom att googla nyttiga och hälsosamma recept. Men upptäkte till min förvåning hur många anorexia och pro ana bloggar det finns och hur dom triggar varann till att svälta sig.. Helt sjukt. Men jag vet att detta är fel av mig att stödja deras bloggar men jag kunde inte låta bli att sno vissa smalrecept från dom. Jag blir också förvånad över hur duktiga dom är på matlagning. Inte smalmat utan att blanda olika råvaror och kryddor tex lätt qourn och potatisgramäng, Dom borde ju älska mat!  Ucsh det känns jäkligt oetiskt av mig att göra det när jag själv förespråkar hälsosamma kvinnoideal. Men men snott är snott som jag brukar säga.

Nu ska jag bikea iväg!
Puss
/Fia

5 dagar kvar!

Helt sjukt så fort det har gått. Jag visade min bror som tränar och tävlar i fitness min blogg. Han va jätte stolt över mig :) Sa att det verkligen syndes och att han ska hjälpa mig att hålla ett kostschema när jag börjar äta som vanligt. Jag kommer såklart fortsätta med bloggen för att det är så jävla kul :D

Något som jag har märkt är att jag sitter och tok googlar på olika nyttiga maträtter och kcal innehåll. Det är så faktiskt fantastiskt trevligt att tex byta ut vetemjöl mot havregryn osv.. Ja iallafall teoretiskt.. Jag har ju inte provat än. Men jag kom över ett recept som jag tror stenhårt på! Det är kladdkaka med färre kalorier än mumsmums
Detta är orginalreceptet:




Detta är min tolkning:
Ingredienser

8-10 bitar

Totalt 638Kcal / 8 = 80kcal!!!!!

3 ägg 225kcal
2 1/2 dl sötin
1 dl havregryn 160kcal
1/2 tsk bakpulver 5kcal
3/4 dl kakao 50kcal
2 tsk sötin florsocker
2 krm salt
250 g Arla Köket Kesella kvarg 188kcal
rivet skal av ½ apelsin 10kcal


Garnering:
florsocker och lime
2,5 dl Kelda mellangrädde



Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda havregryn, bakpulver, kakao, vaniljsocker och salt i en bunke. Vänd ner det i äggsmeten tillsammans med kvarg och limeskal. Häll smeten i en smord, bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 25 min. Låt kakan kallna. Pudra över lite florsocker och garnera med skivad lime. Servera ev med en klick vispad grädde.

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda havregryn, bakpulver, kakao, vaniljsocker och salt i en bunke. Vänd ner det i äggsmeten tillsammans med kvarg och limeskal. Häll smeten i en smord, bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 25 min. Låt kakan kallna. Pudra över lite florsocker och garnera med skivad lime. Servera ev med en klick vispad grädde.


Nu blev detta helt plötsligt en recept blogg. Men äh skit i det!

Dieten:Den går bra. Provade kyckling soppan med curry. Herregud prisa himlen va gott! mmm.. Satt verkligen och njöt av den. Smakade som en pasta rätt nästan med curryn :) Killen tröck Mc donnalds men nu luktar bara fet mat precis vad det är frityr fett. Jag mår nästan lite illa av att lukta på pommes eller burgare. Det ska jag börja med att lukta på saker innan jag stoppar dom i munnen. Som chips ta tex lättsalade potatis chips. Det luktar ju bara frityr och flott. Om det inte ens luktar gott varför skulle det då vara gott? Jag blev lite bättre i magen igår men känner mig fortfarande uppsväld och hård. Men jag ska stå ut i 5 dagar till. Jag ska lägga upp mått och bilder både före och efter på måndag och på tisdag ska jag väga mig!! IIH va spännande.Jag gissar på 65 kg eftersom jag vägde 67 för 2 veckor sen. Men jag upplever det som att förbränningen har kommit i gång igen :) vilket är härligt. Nu ska jag göra mitt bästa för att gå ner dessa 5 dagar!


Puss på er alla underbara läsare!
Trevlig helg!
/Fia


Ensam är stark

Hej. Detta blir ett litet kvällsinlägg :)

Jag sitter här hemma ensam då min sambo är och glor fotboll. Tyvärr så losade vi :(
Jag sitter hemma och klickar hem mirakelnudlar med 5kcal per 100g samt sötin som är typ socker med 0 kcal!
Så jag har diktat ihop ett eget nyttigt paj recept. Jag postar det här så ni kan kommentera om det inte ser bra ut eller om det är något jag ska ändra. Jag försöker undvika vitt mjöl, riktigt socker och smör. Så vi får väl se hur detta blir. Men här är det:

 

Tok nyttig rabarberpaj

 

Ingredienser:

 

fyllning:

500g rabarber 90kcal

1/msk potatismjöl 20 kcal

1tsk kanel 0 kcal

4msk sötin 0kcal

1dl kesella vanilj 160 kcal

 

Deg:

3 dl havregryn 480 kcal

½ dl sötin

1/2msk sötin florsocker

1 ½ tsk bakpulver 16kcal

½ tsk fiberhusk
1½ dl mjölk 50kcal

Sätt ugnen på 175°. Skär rabarbern i skivor. Blanda rabarber, potatismjöl, kanel och socker i en ugnssäker form. Blanda havregryn och socker i en bunke.

 

Blanda havregrynen med bakpulvret, Sötin, florsocker och fiberhusk. Gegga sedan ihop det med mjölken och kladda fast det i en pajform. Den är mycket kladdig så jag tog en mycket böjbar plåtstekspade som jag blötte lätt emellanåt för att den inte skulle fastna i degen. Så bredde jag på den tunt i pajformen. Förgrädda sedan en kvart i 175 C.

 

Grädda i mitten av ugnen ca 20 min på 225g

  • Servera med kesella vanilj.

 

816 kcal

6 port = 136kcal per portion

Jag ska göra denna på onsdag så får vi se hur det blir :D

Puss /Fia

Drömmar om mat, drömmar om jobb.

GOSH va jag har sovit dålig. Drömt om mat hela natten. Helt sjukt. Jag har drömt om: midsommar, jordgubbar, omelett, om att äta fel, träning innan jobb, kesella, bröd, mat, mat och mat..
Herregud den här dieten har verkligen satt sig på min hjärna. Jag Känner mig numera tvungen att leta upp ett gym när vi är på semester för att inte sabba min vikt totalt om jag dricker lite vin.. Herregud.. jag börjar bli tvångsbantare! Inte så kul. Men jag vill verkligen inte gå upp i vikt utan har snarare lite kvar! vad ska man göra när semestern kantas av färska räkor, aioli, rose vin och bröd? skita i allt utom räkorna? Puh! Nej jag får ta och räkna på detta.

Dieten: Som att inte matmardrömmarna va nog så kan jag inte göra nr 2. Jag är så hård i magen och har sjukt ont.Vid varje försök är det som en smärre förlossning.  Ska cykla till apoteket och kolla om dom kan ha några tabletter mot det. Inte så mysigt att skriva om men det kanske finns andra cambridge tjejer som är med eller har varit med om samma sak. Dessutom är mina älskade grönsaksoppor slut och jag är tvungen att dricka choklad-mint... Absolut inte lika gott.
Men jag hade en fundering kring Cambridge kycklingsoppa är det överhuvudtaget någon kyckling eller djur i den? Jag är ju vegetarian sen 6 år tillbaka och har inte ätit den soppan bara provat innan jag blev det.
Men  på förpackningen till grönsaksopporna så står det att alla soppor är vegetariska. 
När jag frågade min konsulent för några veckor sen så sa hon att nej det finns kyckling i dom.
Eftersom jag är av en nyfiken natur så har jag ringt Cambridge huvudkontor i Stockholm och frågad och då fick jag svart på vitt DET FINNS INGEN KYCKLING I KYCKLINGSOPPAN! HURRA! Fan va bra då ska jag bikea ner och köpa mig en vecka och krydda den med curry... mums!


Då får den här sötnosen och dess syskon vara ifred iallafall från alla Cambridgekunder. :D

Igår: Igår blev det som jag lovade lite städning. Men dagen gick åt att söka jobb. Ett jobb som jag är väldigt sugen på är registrator vid domstolen. En som öppnar brev och sorterar olika ärenden. Hoppar in i receptionen och söker reda på olika brottsmål och akter. Gud va kul! Håller verkligen tummarna för en interjuv. Börjar bli tråkigt att vara hemma. Skulle kunna göra vad som hellst för att få ett jobb jag trivs med. Mitt drömjobb skulle vara något som är vardagar mellan 7-16. En blandning mellan att röra på sig och ha hand om det admenistrativa. Men annars är kriminalare också en dröm. Eller kanske få det mesta av allt jobba i receptionen på nhågot polishus. Men då kanske man måste vara polis? Jag är ju rädd för våld :S Jaja det löser sig nog. Om ni läsare vet nått bra jobb hojta gärna till!

Puss
/Fia




1 VECKA KVAAAAR!!! :D

JAA! Nu är det bara en pytte vecka kvar innan jag är i mål! Det är ju ingenting, helgen kommer att förhoppningsvis gå super fort och så är det snart måndag och dags för vägning sen är det inte alls långt tills dagen innan midsommar! Fy fan va skönt! Men jag har inte bestämt mig om jag ska köra kuren 2 ggr om dagen när jag börjar jobba för att inte choka kroppen med för mycket mat. Sen är jag lite rädd för alkoholen på midsommar.
Det blir nog bara 1-2 glas vitt vin. Är sjukt rädd att jag ska bli dålig av att börja äta.

Dieten: Det känns fortfarande helt okej. Efter 3 veckor blir ju allt en vana så är det väl med sopporna med antar jag. Men igår när jag va ute och klippte gräset så fickjag en sån yrsel och svetten bara rann. alltså typ sprutade ifrån mig. Efter det cyklade jag 5 km till gymmet och tog 1 timmes viniyoga pass, samma sak där fast jag hade ett illamående på hela passet som jag inte brukar känna. Vet inte om det va för lite vatten igår som jag drack. Jag har börjat slavra ganska rejält med vattnet. Men idag är det skärpning!

Idag: Jag har lovat mig själv så många dagar nu att det är dags att städa huset. Men jag förmår mig inte. Usch det är så skitigt här nu. Ett plåster på såret va igår när jag tittade på programmet "extrema samlare" då tänkte jag att så där skitigt är det ju iaf inte. Men sånt som städning kommer lite i skymundan när man går på soppor. Man tycker att man har en bra anledning till att skita i det. Men idag är det dags att ta tag i skiten ;)

Semestern: Igår så ringde jag runt och bokade alla hotell som jag och min sambo ska bo på under våran semester vecka. Vecka 29 tis-fre så ska jag och en vännina bo i ett rum på Carlstens fästning på Marstrand och bara njuta av havet. Sen på fredagen tar jag mig till göteborg och möter upp min sambo så blir vi kvar i götebort tills måndagen. Vi ska gå på Liseberg och på Universeum. Vi drar vidare till varberg måndag,tisdag och onsdag och tillsist så åker vi till Norrköping där jag har bokat en Svit på Elit grand hotell som en härlig avslutning. Men vi stannar nog till i gränna och lär oss baka polka grisar.Dagen efter på torsdagen står kolmården på schemat Som ni märker är vi som två barn som bara ska göra barnsaker på våran resa. Inga vinprovningar eller spa utan här går vi all in på karuseller, söta djur och sockervadd. På torsdags kvällen beger vi oss tillbaka till Eskilstuna. Fasiken va härligt det kommer att bli!



Va ska ni göra på semestern?

Kram
Fia!

Så bra som jag kan vara.

God morgon!
Jag har funderat lite över det här med att hålla vikten efter sopporna. Jag har ju gått på soppor förr och alltid gått upp igen. Varje gång så inbillar jag mig att jag ska stanna kvar på den vikten. Men denna gång, Denna jävla gång måste jag fan ta mig i kragen. Jag är så less på att vara kraftig och tjock. Jag vill vara så snygg och glad som jag kan vara. Göra det bästa av livet. Jag känner lite ångest över hur det ska bli utan sopporna. Dom är ju min snuttefilt och tänk så börjar jag äta och kan inte hejda mig. Nej usch! Jag vill verkligen ha denna kropp som jag har nu! Jag mår ju bra i den. Men hur ska man då äta och träna för att hålla vikten? Min plan ser ut som så att 3 gym pass i vekan och 2 yoga pass utöver det. Äta 5-6 små mål mat om dagen. Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag. Så att jag håller förbränningen uppe under hela dagen.

Jag har klurat lite vad man skulle kunna göra och här är mina förslag:

08.00 Frukost:
Havregrynsgröt med frysta bär

11.00 mellanmål:
1dl Kesella med 3-4 valnötter

14.00
lunch:
Omelett med grönsaker

16.00
Mellanmål:
Keso med makrill i tomatsås

19.00
Kvällsmat:
Ungnstekt lax med broccoli och keso

21.00
Kvällsnacks:
Gurkstavar med kesella dipp (blanda kesella med vitlök och lite kryddor)

Va tycker ni ser det bra ut eller är det något jag ska ändra?

Jag tycker allt ovan är skitgott så det kommer inte bli någon dietmat för mig snarare lyxmat om jag kan få i mig allt. Men jag tror att man blir en lyckligare människa om man äter som förslaget över och tränar lagom. Men ni vet ju va min dröm är och det är ju att vara med i ett fotbollslag :D Så jag ska försöka börja springa efter midsommar så jag kan vara med till sensommaren. Längtar efter att vara del av ett lag med svettiga, målinriktade tjejer som vill springa skiten ur sig på en match!

Jag kommer fortsätta blogga så att jag kan hålla koll på mig själv.

Dieten: Det märks nu att målet börjar närma sig. Jag har väldigt lite energi så jag tog det bara total lungt igår. Bara låg på sofflocket och kolla på tv HELA DAGEN. Men det va nog exakt va min kropp behövde :)
Jag provade en gammal klänning som jag köpte 2007 för 5 år sen då jag va 19 år haha. En vit sommar drömsklänning. Så jag skiter i att köpa ny klänning utan vågar använda gamla klänningar.
Jag har inte lust att lägga ut några pengar just nu. Men den satt perfekt. Gud jag är såå fin just nu.. haha måste bara säga det! Något som kanske bidrar till att lasset är tyngre än vanligt är ju att jag slutat dricka kaffe och te utan tar två kaffe tabletter på morgonen och en kopp varmt vatten. Jag håller nämligen på att bleker tänderna hemma då får man inte dricka någon färgad dryck. Men det går faktiskt helt ok :)

Ha en bra dag och ta vara på livet!

/Fia

9 Dagar kvar!

Nu är det inte långt kvar 1 vecka och 2 dagar! Åh det ska bli så härligt att göra nyttiga recept och äta goda sommar sallader. Jag är ju vegetarian så jag har hittat på ett recept i huvudet med hjälp av olika matsidor. Det är lasagne som man byter ut pasta plattorna mot torkade zuccini skivor och bercamel såsen mot keso. Jag vill prova det nuu! haha.

Dieten: Det går bra nu men mycket kan jag tacka att det är vardag. Jag kan fokusera helt på andra saker än mat. Men nu är målet nära! Jag bantar ju inte riktigt som andra som sätter typ 60kg sen är man klar. Jag bantar på tid jag ger mig själv, ja som nu 5 veckor att gå ner. Det jag har tappat har jag tappat sen tar jag en liten pause och tar två veckor med ren kur efter några dagar. Mitt mål är ju 55 kg men jag kommer inte nå dit till midsommar. Jag skulle bli överlycklig om jag kom ner till 61-60kg nånting.

Igår: igår städade jag huset lite och diskade. Efter det skjutsade min kille ner mig till gymmet. Jag värmde upp i 20 min och var med på 30 min Core. Men fy fan va tungt det va, Helt galet. Något sånt pass blir det aldrig mer på ren kur. Efter blev det 1 timmes yoga. Yoga är den ultimata träningsformen om man går på ren kur. Man övar andning, stretch, balans och lite styrka. Jag älskar yoga!

Det är lite roligt med Cambridge påsarna för på baksidan står det: "Så blandar du en fantastisk måltid"
Haha visst att sopporna är ganska goda och att det är bra saker i dom men jag måste ju rätta dom på två saker. För det första kan jag inte räkna en soppa som en måltid och för det andra är det ju långt ifrån fantastisk. Men jag ska inte gnälla mer dom har ju gett mig en snyggare kropp ;)
Men jag vill gärna spinna vidare på deras härliga och lite lätt överdrivna slagord. Så jag har gjort en bildserie hur man blandar en fantastisk måltid, enjoy:


Steg 1 Sätt på varmt vatten så att det kokar.



Ta fram redskapen I mitt fall en shake utan lock och en stavmixer


Häll i det kokande vattnet i shaken.


Va noga med att det blir 2,5 dl.


I med pulvret i vattnet, i mitt fall Grönsaksoppa.


Nu ser vi tydligt hur pulvret inte blandar sig med det varma vattnet.


Då hjälper vi till på traven med stavmixern. Blanda tills ni får en jämn soppa utan klumpar.


För att göra denna varma dryck till en måltid rekomenderar jag att
använda en djup tallrik och äta med sked.



Då va en fantastisk måltid klar. Servera gärna med kallt vatten och ett levande ljus!


Smaklig måltid!


Puss

/Fia

3 veckor nu..

Hej! Nu har jag gått på ren kur i 3 veckor. Från förra måndagen så har det känts som att jag inte har gått ner ett skit. Jag står helt still fast jag motionerar arslet av mig, dricker mina 3 liter vatten och äter som jag ska. Vad fan ska jag göra? Puh vill bara lägga mig under täcket och tröst äta och gråta. Jag tycker ju att jag har varit jätte duktig men jag får inte ett skit tillbaka! Nu är det bara 10 dagar kvar och jag kommer säkert inte gå ner något på den tiden heller. Hur fan är detta möjligt? Blir så arg och besviken! Men men jag fortsätter väl kämpa på. Så får jag väl köra två veckor till efter midsommar. Fast jag önskade att jag inte hade behövt det :(

Denna bild är tagen 4 Juni (7 dagar sen)


Denna bild är tagen idag den 11 Juni


Denna bild är tagen 4 Juni (7 dagar sen)


Denna bild är tagen idag den 11 Juni


Denna bild är tagen den 21 Maj (3 veckor sen)


Denna bild är tagen idag den 11 Juni




Lår:                           51 Cm -1
Lår högst upp:            57 Cm +-0
höfter:                       98Cm -2cm
mage:                        95 Cm -2cm
under brösten:            78 Cm -1
byst:                          91 Cm -2
armar:                       29 Cm +-0

Som ni ser knappt någon jävla skillnad! Åh hoppas nu att det släpper och att jag rasar denna sista tid!
Nej nu ska jag bleka mina tänder och tjura en stund!

Puss

/Fia

Sköndag!

JA JÄVLAR VA NICE! Jag kom i mina Levis jeans som har waist 25, Efter att ha dragit ihop magen på sängen alá tjockisbyxorna för några veckor sen. Men helt plötsligt gick dom ihop i midja! Gud va härligt! Men dom är på tok för tajta för att använda men jag ber och hoppas att jag ska kunna ha dom till midsommar. Jag vet ju att det tog 9 dagar för mina tjockis byxor att vara super tajta till perfect fit. Så nu är det bara att vänta ut mina 25:or :) Jag känner också mer och mer på kroppen hur slapp jag har blivit. Alltså att skinnet hänger.. Inte snyggt men ett nödvändigt ont. Efter denna diet ska jag börja träna så att jag tajtar till mig lite. Just nu ser det ut som jag har födit barn. puh!

Dieten: Måste säga att jag är glad över att det är Söndag, Nu är det bara en helg till att genomlida utan mat sen är jag i hamn. Men något säger mig att nästa helg kommer att vara enklare för på lördagen är det ju ynka 6 dagar kvar. Vanliga veckodagar går dieten helt fantastiskt bra. Men på helgerna är det defenetivt ine skoj. Jag jobbade och gick en powerwalk på 45 min efter jobbet och jisses va hungrig jag va när jag kom hem, Men jag väntade till 23.00 med sista soppan. Så matschemat så ut: Grönsaksoppa 09.00, Grönsaksoppa 14.20, Grönsaksoppa 23.00.. Inte det ultimata men det fungerade.

Idag: Jag ska strax möta upp en kompis och vi ska gå ner på stan. Det tar ju 1,5 timme sen ska jag dricka kaffe. Men sista dag med kaffe by the way. Jag har beställt hem blekskenor för att ytterliggare bleka på mina redan blekta tänder. Då får man inte dricka nå kaffe eller te. Så den här veckan kommer jag verkligen ställas på prov. Men jag har köpt koffein tabletter så att jag inte blir helt fuckt up i huvudet. Funderar på om vitt te är någon fara att dricka det är väl helt genomskinligt? Jag får fråga nere på the boden här i stan.


Ha en härlig söndag!
Puss och hej!

/Fia

Jobbar Lördag.

God morgon! Typiskt att regnet ska ösa ner jag som tänkte cykla till jobbet :S

Dieten: Ja men det går faktiskt bra. Jag dricker te när min sambo äter något så det går jätte bra. Nu är det ju bara 12 dagar kvar med idag så nu kämpar vi på. Synd att jag inte går ner ett skit bara! Hur detta nu är möjligt. Jag lovar er att jag fuskar inte för 5 öre! Men Jag misstänker att mensen är på G och att jag under och efter den tappar en hel del. Annars så blir det någon vecka till med soppor efter midsommar.

lägger upp en bild från idag, nogför att det är svårt att se skillnad men det känns bra att ge er en bild iaf:


Idag: Det blir att jobba på Tuna park från 10-17. Sen hoppas jag att det inte regnar för jag planerar att gå hem det tar väl 1,5 timme. Så jag får hålla tummarna för lite sol. Men regnuppehåll går bra det med :)

Ha en super bra lördag!

Puss
/Fia

Sommar shopping!

Hej. Vaknade med huvudvärk och enorm hunger. Efter en kaffe gick det tack och lov över. Solen lyser och min sambo är hemma idag :)

Dieten: Jag tycker det är ett rent helvete att igenogå helger med soppor. För i min förprogramerade hjärna så betyder fredagsmys att man äter något gott och lördagen likaså. Helst chips och godis i stora mängder. VI brukar alltid köpa en 200g marabou chokladkaka och chps med dipp båda dagarna (Det är ju ändå helg) Men varför ska det vara så svårt att njuta av livet utan att äta en massa skit? Lördags frukost, ja ni kan ju bara tänka er hur min syn på det är. Det ska vara färskt vitt bröd med nån god gegga på, lyx mussli med yougurt och juice. Det är därför jag hamnar i någon sorts depression på helgerna. Så fort Fredagskvällen kommer så blir jag ledsen. Puh! Men snart är det över detta är näst sista helgen. Jag måste pränta in i mitt huvud att nyttiga saker är bra för mig. Så jag kommer nog fortsätta blogga varje dag om vad jag äter för att hålla koll på mig själv. Ist för 200g choklad och chips blir det morotstavar och gurkstavar i nyttigare dipp och 10g mörkchoklad. Det får räcka! Längtar tills måndagen då jag kan vara ensam hemma och inte behöva tänka mat överhuvudtaget.

Idag: Jag och killen ska dra till Vingåker faktory outlet för att handla lite.
Vi får se om jag hittar min midsommardröms klänning. Det är mysigt att göra något ihop och att gå i butiker.
1. man går utan att tänka på det, 2 nu när jag är smalare är det roligare att prova kläder, 3. VFO har inga restauranger så jag behöver inte bli sugen. Rena rama kinderägget! Eftersom solen lyser så hoppas jag på att åka lite Tube för det är kul och lite träning :)


Jag vill också bara säga välkomna till alla nya bloggläsare. Har ni själva en blogg som handlar om vikt och livslevnad så posta den i komentarsfältet för jag behöver läsa alla sånna bloggar jag kommer åt :) Andra bloggar går ju givetvis också bra :)

Trevlig fredag på er!

PUSS
/Fia

2 veckor kvar!! Yes!

Oj nu är det inte långt kvar innan jag slutar med sopporna. Det känns jätte härligt.

Dieten: Nu kommer jag äntligen i alla mina gammla kläder. Men mycket vill ha mer. Jag har stått helt still på våg och mät fronten sen i torsdags utan att jag har fuskat. Men det är något som händer, undrar om det kanske är mensen som är på g? Ja som sagt jag har ju 2 veckor kvar så min önskan är ju att ha gått ner lite till innan dess! 

Idag: Idag ska jag jobba på i butiken där jag jobbar extra. Det blir från 11.00-18.00 och så cyklar jag dit och hem. Det är ca 1 mil. Så idag blir det att hålla igång. Det svåra är att dricka så mycket vatten när an jobbar. För antingen dricker man eller så kissar man. Det är inte lätt när man jobbar i butik. Min kille fick ledigt i morgon istället för i går så ikväll är det som fredagskväll för oss. myspys :)

Igår: Jag åt ju som jag lovade igår 1:a soppan vid 11.30, 2:a soppan vid 16.00 och sista vid 21.00. på kvällen kände jag mig riktigt hungrig innan den sista. Då kanske förbränningen blir bättre av att äta den första tidigt på dagen. Jag slöade hela dagen och gick ut en timme runt 19.00 med karln och hunden. Det fick räcka. Jag är så otroligt seg i kroppen så det kanske är dags att varva ner.

Viktigt: Jag fick en kommentar i gårdagsfältet om att bloggar som mina bidrar till Anorexia. Det är absolut inte meningen och tanken har aldrig slagit mig. Men jag förstår tänket. Anorexia är en hemsk sjukdom som säkert suger åt sig av information om dessa extrema dieter som Camebridge är. Jag vill poängtera att tanken med hela bloggen är att hjälpa folk och mig själv som är åt helt andra hållet. Nämligen att gå ner till normal vikt.
Jag och mina blogg kompisar behöver varann för att lyckas. Men det är uppsatt under en viss tidsram och inte för alltid. Jag kommer aldrig att lägga upp bilder där jag ser ohälsosamt smal ut, utan istället lägga ut bilder på min helt vanliga normalviktiga kropp och hoppas på att tjejer som är på väg eller är i anorexia träsket kan titta på min kropp och tycka att den är helt okej fast jag inte är XS.  Jag vill gå ner till 60 för då är jag normalviktig. Inte undernärd. Till syven och sist så hanlar det om min livskvalite att jag inte ska behöva skämmas på stranden i sommar eller inte få på mig mina vackra sommar kläder som är i storlek M. Jag hoppas att alla som är nära att hamna i anorexians klor orkar skaffa hjälp för allt handlar väl om självkännslan.

Puss
/Fia

GRATTIS SVERIGE!

Hej å hå du gammla du fria! Grattis alla svenskar på Nationaldagen! Jag älskar mitt land och att vara Svensk.
Jag är stolt över alla andra som idag bor och jobbar i Svergie! Än en gång GRATTIS!



Dieten: Det går bra att äta soppor. Känner mig inte hungrig men jag måste få bukt med frukost, lunch och middag. Frukost måste jag äta innan 11.00 lunch runt 16.00 kvällis 21.00. Men denna vecka har jag inte tappat ett skit :( vad händer. Jag motionerar mer än vanligt men nej då 67 kg it is! Vet någon där ute vad som händer?

Igår: Jag va på gymmet och gick/ sprang på bandet i 1 timme. Det stod på displayen 450kcal när jag va klar. Så Jag måste ju gå ner något snart! Fan! Juste fick ett samtal från en gammal barndomskompis igår.
Han jobbar som fotograf och behövde lite personbilder i sin portfolio. Då ska jag agera modell. Detta ska vi göra veckan efter att jag börjar äta så nu har jag bestämt att jag ska äta på midsommarafton lite dagen efter men på måndagen till torsdagen gå på sopporna så att jag är så slank som möjligt när vi plåtar. Jag kommer lägga upp bilderna här :) Usch blev så jävla less på min sambo igår också. Han köper aldrig blommor, bjuder ut mig eller ens vill planera våran enda gemensamma semestervecka. Jag mailade allt jag tröttnat på med honom på Facebook och sov på soffan i går. Nu borde han ju fatta! Usch trött jag blir.

Idag: Jag ska tvätta och städa sen får vi se om det blir någon promenad med väninnan.
Alltid lättare att promenera om man är två. Lite hemma yoga kanske :) Jag skickade efter tandbleknings grejer så att jag kan underhålla min redan tandläkarblekning som jag gjorde för 2 månader sen men som nu lagt sig lite. Så en smal, brun vittandad pingla blir det till midsommar :)

Puss
/Fia

16 dagar kvar!

Hej hopp!

Kul att så många nya har hittat till min blogg :)

Dieten: Mår bra nu. Men jag känner att jag smakar skit i hela munnen. Usch stackars människor som är i min närhet. Igår så slappade jag fram tills jag fick tag på en väninna. Vi åkte ner på Eskilstuna stad och shoppa lite. Sen fikade vi på Espresso house. Hon tog en räksmörgås och jag en stor kopp rött te. Så satt vi där och myste och snackade skit. Efter det så gick jag till gymmet. Körde 20 min på crosstrainern 200kcal 20 min på gå band i lagom tempo 100 kcal. Efter det tog jag ett Yoga pass på en timme. ÅH det är så unerbart med yoga. Man stärker kroppen på ett lungt och fantastiskt sätt. Alla ni som inte har provat GÖR DET. Man gör allt efter sina egna andetag. Blev lite knas med maten igår min första soppa tog jag vid 14.00 min andra 20.30 min tredje 22.00. Men jag hade inga med mig till stan och kände inget behov av dom heller. Så länge man får i sig allt, eller hur?

Idag: Jag vet inte riktigt va jag ska hitta på idag men det blir nog gymmet lite senare. Jag blev så glad och pigg av det igår så jag tror jag kör ed det idag igen :) Tvätta och städa står också på schemat.

Imorgon: Imorgon så ska jag fira sveriges nationaldag, undrar om jag ska ta mig till stockholm och kika lite eller om jag blir hemma. Jag älskar sverige och älskar att jag är svensk. Jag tycker sverige är världens bästa land!
Men det ska jag berätta er om i morgon ;)


PUSS
/Fia

2 veckor! Woho!

Yes nu har jag gått på ren kur i 2 veckor!
Det är ju helt galet va snabbt det går :)
Jag känner mig piggare idag men det har nog att göra med att jag är hemma i mitt eget underbara hus.
Att jag inte blir störd av någon på dagarna utan kan fokusera på andra saker än mat :)
Hemma hos mamma och pappa så är maten i fokus HELA TIDEN! Frukost, fika,lunch, fika, middag, fika, snacks jämna mellanrum på 2-3 timmar.
Mina föräldrar är som spädbarn haha.. Men jag härdade ut den här helgen och jag ska väl klara av de 2 återstående helgerna.

Diet: Som ni märkt går humöret upp och ner ibland är jag super hungrig (men bara när det finns andra som äter)
Ser jag ingen som äter så är jag mätt. Det känns som om jag har stått still ett tag nu, Jag går inte ner i vikt men jag har för mig att det är helt normalt. Snart ska det väl släppa? Men jag har ju gått ner 8 kg så otroligt fort så kroppen behöver väl en pause. Men lite i cm har ja iallafall tappat och det är jag glad över :)

Lår:                           52 Cm -2 cm
Lår högst upp:            57 Cm -1cm
höfter:                       100Cm +-0
mage:                        97 Cm -4cm
under brösten:            79 Cm -2cm
byst:                          93 Cm -2cm
armar:                       29 Cm -1cm
Även fast jag inte har tappat i KG så tappar jag ju i centimeter :) Gladast är jag över -4cm i midjan! Känns ju helt underbart. Men jag ska tillägga att detta är ifrån torsdags så det är inte jätte många dagar som jag har väntat, men jag tänket ju att Måndagar ska bli min stora väg och mätdag :) Tur att jag mätte mig i torsdags annars hade jag ju känt mig skit eftersom inte vågen rör på sig.

Denna bild är tagen 21 maj


Denna bild är tagen idag den 4 Juni (exakt 2 veckor senare)


21 maj


Idag



Jag tycker att det är en stor skillnad. Detta går bra 17 dagar kvar!
Men jag kommer behöva uppmuntran så jag sklle bli jätteglad om ni ville lämna någon gullig kommentar :)

puss
/Fia

hungrig!

Usch nu känner jag mig riktigt hungrig? fattar inte varför?
Borde det inte gå över nu! GAAH!
Känner mig så jävla less på den här dieten nuuuu!
Men det blir nog bättre i morgon eftersom jag bara behöver se min kille äta en gång på kvällen. Nu har han legad och mulat i sig chips medans vi kollade på film.

Skjut mig va GOTT!
Jag vill ha!

Men tänker inte.

Puh! this sucks!

/Fia

Helgen.

Sorry för dålig uppdatering :S
Jag har varit på besök hos mina föräldrar från i torsdags till idag. Därför har det varit svårt att komma undan och blogga. Men här är det ju fika på fika, vin, chips och grillmat... Jag åt ju såklart inget av det, Visst att jag är stolt över att jag höll mig. Men gud detta är värsta typen av självplågande.
Men nu är det 2 helger kvar som jag ska genomlida så det känns fine.

Diet: Från och med fredags morgon tills idag så har jag inte gått ner ett hekto. Vad fan är felet?
Men jag ska skita i att väga mig förns om en vecka igen. Orkar inte bli besviken.
Imorgon ska jag mäta mig och ta nya dagsforms bilder. Kanske är dags för en ny jeansbild?
Men det känns som att jag har gått upp i vikt snarare än tvärtom? Vet inte vad det kan bero på.
Men Min sambo säger att jag har blivit liten så jag får väl lita på honom.

Dåligt med att gå ner i vikt är att man blir så slapp i kroppen. Tuttarna händer som tomma påsar och magen är som en elastisk deg. Men efter midsommar är det stor fokus på träning som gäller, inget annat. Jag vill aldrig mer bli ett fetto. usch va man mår dåligt.  Det värska är när byxorna stramar som fan i midjan och man inte ens kan böja sig ner utan att må illa. man blir svettig och anfådd att gå ut med hunden och sexlivet är i stortsett lika med noll. Nej nu ska jag unna mig ett bra och hälsosamt liv :)

går ni också och känner er som  jag va för några veckor sen så finns det alltid tid att endra sig. Det gäller bara att vilja det tillräckligt mycket. Tänk er kännslan av att gå in i en butik och se ett snyggt plagg som sitter awsome på en själv, Vilken lycka!

Ett diplom till alla tjejer som faktiskt tar tag i skiten!
Hejja Hejja Hejja!

puss
/Fia

trög dag!

Usch! Känner mig trött och trög idag, Kan det vara vädret? hur som hellst så har jag fuskat med mina promenader. Jag har inte orkat eftersom det öser ner regn oavbrutet! Hela dagen går i slapphetens tecken. Känner att jag inte har lust med något. Jag bara fryser och är sugen på mat. Men jag håller min diet iallafall som jag ska.

Dieten: Känner mig inte hungrig men har hela tiden ett enormt sug. Dessutom har jag haft huvudvärk hela dagen vilket inte är så kul! Att väga sig va ett misstag. Önskade att jag hade väntat! Men då kanske besvikelsen hade blivit ännu större!

Är sååå tråkig idag så detta får bli mitt enda inlägg!

Puss
/Fia

67kg!

Dieten:
67kg jävla kilo hamnade vågen på när jag äntligen vågade väga mig!
Trodde typ 65 kg! men nej då! 67!!!!!!
efter att jag vägde mig va det dags för begravning.
Denna dag går verkligen i sorgens täcken :( mitt bmi ligger på 25,5, Grattis fia du är fortfarande överviktig!
Men men jag har ju typ 3 veckor på mig att hamna på 60 fast jag egentligen vill 55 men allt under 60 är också ok. Man får ju tänka såhär jag har gått ner 8 kg på 3 veckor som jag även har fuskat med.
Så jag kanske ska vara glad för det. Det possetiva är att jag känner mig vrålsnygg. Helt serriöst så tycker jag en gång på flera år att jag är riktigt snygg! det är en skön kännsla att sätta på sig snyggjeansen och en vanlig t-shirt utan att fettet ska trycka sig ut som en deg under tröjan. 
Jaja det är bara att ta nya tag och hoppas på lite skillnad tills nästa fredag då jag tänkte väga mig igen.  


Nej nu blir det att åka till Västerås med päronen och gå bort fett på Ikea. 

PUH!

/Fia

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0