Tillbaka!

Godmorgon! Vet inte riktigt hur jag ska börja detta inlägg. Känns som det va evigheter sen jag bloggade. Men jag kan ju säga som så att jag är tillbaka till sopporna igen.
 
Midsommar: Ja jag tappade allt vad kontroll hette. Dagen innan så gick det jätte bra jag åt en soppa på morgonen och sen på kvällen grillade jag vegi file med sallad och keso samt drack två glas vin. Inte så farligt. På midsommar morgonen så åt jag 200g kvarg 140kcal och en smörgås. Men sen på lunchen escalerade det jag tog två stora porttioner md smörgås och sill efterätten var jordgubbar med glass i stora lass. på kvällen så vräkte jag i mig janson, lax potatis raberberpaj choklad, salta pinnar, chips det samma dagen efter och ytterligare igår vräkte jag i mig mat och choklad. Jag tappade greppet om mig själv och någon form av diet. Usch jag skäms över det men det kändes ändå befriande såhär i efterhand. En av anledningarna till att min kropp skrek eftyer mat, näring och godis va för att min mens har hållit upp under dessa 4 veckor med ren kur men i går kväll kom den. Så det är kanske inte så konstigt att jag va s extremt sugen på godis.
 
Dieten: efter mitt taberas denna helg så har jag bestämt mig för ytterligare 12 dagars sopp diet. Jag måste få mer tid att planera hur jag ska komma tillbaka till min ursprungsplan när det gäller maten. Det här kommer bli skit jobbigt men det är ingen speciell lång tid. Dessutom har jag ju lite kvar att tappa. Börjar ju sommarjobba i morgon så jag kommer ha annat att tänka på än mat. Lördagen den 7 Juli ska jag sluta med dieten. Då ska jag ha en super strikt plan att följa. Jag vill också ha gått ner till 61kg.
 
Dag 1: Konstigt att skriva men det känns helt rätt.Det finns inget speciellt som händer dessa 12 dagarna så jag kan gått gå på diet. Hoppas bara att jag är lika duktig som innan midsommarhelgen. Jag vet ju att idag kommer jag klara det super bra, imorgon också men sen blir det tufft. Fram till dag 6 så kommer det kännas kämpigt. Går ni också i Diet tankar så häng med mitt tåg nu så stöttar vi varann. Skriv till mig så kan vi hålla en tät kontakt :D
Men summan av kardemumman så känner jag mig taggad. Nu kör vi!
 
 
Önska mig lycka till!
 
/Fia!


Kommentarer
Snöflickan

Hej
Måste säga att jag är impad av dig som verkligen lyckas köra bara soppor, jag har hängt med.sen ni starta du och några till, trist att de droppat av men du är en superkämpe.
Jag ska också köra dieten från 5 aug, har nyss blivit mamma för första gången så tänkte komma in i det förstoch leta bloggportal och tills dess finner jag inspiration här.
Kämpa på nu för du är superduktig

Svar: Hej!Va kul att höra :) ja det va lite trist eftersom det är lättare med uppbackning. Hoppas du hittar lite inspiration hos mig. Nu är jag väl ingen vidare inspiration eftersom jag krachade min diet redan efter några timmar men kroppen sa ifrån. Men jag ska ta en 3-4veckors vända igen här snart. kanske kan vi börja samtidigt?

Kram
Fia
Fia Ahlgren

2012-06-25 @ 15:35:19
Snöflickan

Jag men vad skoj då kör vi på den 5aug :-)
Vad är det för jobb i sep får man vara nyfiken och fråga men har fullförståelse om det är hemligt

2012-06-27 @ 21:05:02
URL: http://snoflickansara.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0