1 VECKA KVAAAAR!!! :D

JAA! Nu är det bara en pytte vecka kvar innan jag är i mål! Det är ju ingenting, helgen kommer att förhoppningsvis gå super fort och så är det snart måndag och dags för vägning sen är det inte alls långt tills dagen innan midsommar! Fy fan va skönt! Men jag har inte bestämt mig om jag ska köra kuren 2 ggr om dagen när jag börjar jobba för att inte choka kroppen med för mycket mat. Sen är jag lite rädd för alkoholen på midsommar.
Det blir nog bara 1-2 glas vitt vin. Är sjukt rädd att jag ska bli dålig av att börja äta.

Dieten: Det känns fortfarande helt okej. Efter 3 veckor blir ju allt en vana så är det väl med sopporna med antar jag. Men igår när jag va ute och klippte gräset så fickjag en sån yrsel och svetten bara rann. alltså typ sprutade ifrån mig. Efter det cyklade jag 5 km till gymmet och tog 1 timmes viniyoga pass, samma sak där fast jag hade ett illamående på hela passet som jag inte brukar känna. Vet inte om det va för lite vatten igår som jag drack. Jag har börjat slavra ganska rejält med vattnet. Men idag är det skärpning!

Idag: Jag har lovat mig själv så många dagar nu att det är dags att städa huset. Men jag förmår mig inte. Usch det är så skitigt här nu. Ett plåster på såret va igår när jag tittade på programmet "extrema samlare" då tänkte jag att så där skitigt är det ju iaf inte. Men sånt som städning kommer lite i skymundan när man går på soppor. Man tycker att man har en bra anledning till att skita i det. Men idag är det dags att ta tag i skiten ;)

Semestern: Igår så ringde jag runt och bokade alla hotell som jag och min sambo ska bo på under våran semester vecka. Vecka 29 tis-fre så ska jag och en vännina bo i ett rum på Carlstens fästning på Marstrand och bara njuta av havet. Sen på fredagen tar jag mig till göteborg och möter upp min sambo så blir vi kvar i götebort tills måndagen. Vi ska gå på Liseberg och på Universeum. Vi drar vidare till varberg måndag,tisdag och onsdag och tillsist så åker vi till Norrköping där jag har bokat en Svit på Elit grand hotell som en härlig avslutning. Men vi stannar nog till i gränna och lär oss baka polka grisar.Dagen efter på torsdagen står kolmården på schemat Som ni märker är vi som två barn som bara ska göra barnsaker på våran resa. Inga vinprovningar eller spa utan här går vi all in på karuseller, söta djur och sockervadd. På torsdags kvällen beger vi oss tillbaka till Eskilstuna. Fasiken va härligt det kommer att bli!



Va ska ni göra på semestern?

Kram
Fia!



Kommentarer
Adela

Låter underbart härligt.

När sambon lamdat efter fotbollen och vi bara varit familjen så åker vi till Sverige i några veckor och hälsar på min släkt :-)

2012-06-14 @ 17:55:33
URL: http://nyaadela.bloggo.nu
Adela

Nu såg jag du lämna en fundering och jag säger så här att håll gärna tummarna för sverige det gör jag med för jag vill att det ska gå bra för svenskarna och min sambo spelar för ett annat land då han inte är svensk

2012-06-14 @ 18:02:14
URL: http://nyaadela.bloggo.nu
Sofia

Jag levde på pulver i hela 6 veckor och efter ett tag försvann lixom suget jag åt bara mindre och mindre nästan för hungerkänslorna försvann i alla fall för mig. Kram kram

2012-06-15 @ 18:43:02
URL: http://livetefterengbp.blogspot.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0