2 veckor kvar!! Yes!

Oj nu är det inte långt kvar innan jag slutar med sopporna. Det känns jätte härligt.

Dieten: Nu kommer jag äntligen i alla mina gammla kläder. Men mycket vill ha mer. Jag har stått helt still på våg och mät fronten sen i torsdags utan att jag har fuskat. Men det är något som händer, undrar om det kanske är mensen som är på g? Ja som sagt jag har ju 2 veckor kvar så min önskan är ju att ha gått ner lite till innan dess! 

Idag: Idag ska jag jobba på i butiken där jag jobbar extra. Det blir från 11.00-18.00 och så cyklar jag dit och hem. Det är ca 1 mil. Så idag blir det att hålla igång. Det svåra är att dricka så mycket vatten när an jobbar. För antingen dricker man eller så kissar man. Det är inte lätt när man jobbar i butik. Min kille fick ledigt i morgon istället för i går så ikväll är det som fredagskväll för oss. myspys :)

Igår: Jag åt ju som jag lovade igår 1:a soppan vid 11.30, 2:a soppan vid 16.00 och sista vid 21.00. på kvällen kände jag mig riktigt hungrig innan den sista. Då kanske förbränningen blir bättre av att äta den första tidigt på dagen. Jag slöade hela dagen och gick ut en timme runt 19.00 med karln och hunden. Det fick räcka. Jag är så otroligt seg i kroppen så det kanske är dags att varva ner.

Viktigt: Jag fick en kommentar i gårdagsfältet om att bloggar som mina bidrar till Anorexia. Det är absolut inte meningen och tanken har aldrig slagit mig. Men jag förstår tänket. Anorexia är en hemsk sjukdom som säkert suger åt sig av information om dessa extrema dieter som Camebridge är. Jag vill poängtera att tanken med hela bloggen är att hjälpa folk och mig själv som är åt helt andra hållet. Nämligen att gå ner till normal vikt.
Jag och mina blogg kompisar behöver varann för att lyckas. Men det är uppsatt under en viss tidsram och inte för alltid. Jag kommer aldrig att lägga upp bilder där jag ser ohälsosamt smal ut, utan istället lägga ut bilder på min helt vanliga normalviktiga kropp och hoppas på att tjejer som är på väg eller är i anorexia träsket kan titta på min kropp och tycka att den är helt okej fast jag inte är XS.  Jag vill gå ner till 60 för då är jag normalviktig. Inte undernärd. Till syven och sist så hanlar det om min livskvalite att jag inte ska behöva skämmas på stranden i sommar eller inte få på mig mina vackra sommar kläder som är i storlek M. Jag hoppas att alla som är nära att hamna i anorexians klor orkar skaffa hjälp för allt handlar väl om självkännslan.

Puss
/Fia



Kommentarer
My Cinderella story scene

Jag förstår hur du tänker också, det gör jag. Men ätstörningarna ökar allt mer och mer, ju mer vi alla strävar efter en "normal" kropp. Så för varje blogg som handlar om viktnedgång är det än till som "stödjer" samhällets normer. Vilket enligt mig är fel, jag har en syster och envän som lider av anorexi.. därför tar jag åt mig. :(

2012-06-07 @ 19:10:16
URL: http://eemmaaj.blogg.se/
Adela

Men sånn sjuk kommentar och så bra du svarar på den!

Tror hon mer ville ha besöksstatestik i sin blogg och därför slänger ur sig vad som.

Sätt på komentarsgranskning så bestämmer du själv vilka och vad som publiceras ett tips i all välmening bara!



Hejja dig du bloggar om vad du vill och gillar man det inte så kan de gå vidare anser jag.



Ang att du står still tror jag är kroppens sätt att hinna med men fortsätt kämpa för tillslut släpper det och du rasar i vikt till nästa platå och du står still ett tag osv.

Kämpa på bara

2012-06-07 @ 19:13:49
URL: http://nyaadela.bloggo.nu
My Cinderella story scene

Det hopppas jag också, lycka till förresten :)

2012-06-07 @ 21:12:40
URL: http://eemmaaj.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0