Drömmar om mat, drömmar om jobb.

GOSH va jag har sovit dålig. Drömt om mat hela natten. Helt sjukt. Jag har drömt om: midsommar, jordgubbar, omelett, om att äta fel, träning innan jobb, kesella, bröd, mat, mat och mat..
Herregud den här dieten har verkligen satt sig på min hjärna. Jag Känner mig numera tvungen att leta upp ett gym när vi är på semester för att inte sabba min vikt totalt om jag dricker lite vin.. Herregud.. jag börjar bli tvångsbantare! Inte så kul. Men jag vill verkligen inte gå upp i vikt utan har snarare lite kvar! vad ska man göra när semestern kantas av färska räkor, aioli, rose vin och bröd? skita i allt utom räkorna? Puh! Nej jag får ta och räkna på detta.

Dieten: Som att inte matmardrömmarna va nog så kan jag inte göra nr 2. Jag är så hård i magen och har sjukt ont.Vid varje försök är det som en smärre förlossning.  Ska cykla till apoteket och kolla om dom kan ha några tabletter mot det. Inte så mysigt att skriva om men det kanske finns andra cambridge tjejer som är med eller har varit med om samma sak. Dessutom är mina älskade grönsaksoppor slut och jag är tvungen att dricka choklad-mint... Absolut inte lika gott.
Men jag hade en fundering kring Cambridge kycklingsoppa är det överhuvudtaget någon kyckling eller djur i den? Jag är ju vegetarian sen 6 år tillbaka och har inte ätit den soppan bara provat innan jag blev det.
Men  på förpackningen till grönsaksopporna så står det att alla soppor är vegetariska. 
När jag frågade min konsulent för några veckor sen så sa hon att nej det finns kyckling i dom.
Eftersom jag är av en nyfiken natur så har jag ringt Cambridge huvudkontor i Stockholm och frågad och då fick jag svart på vitt DET FINNS INGEN KYCKLING I KYCKLINGSOPPAN! HURRA! Fan va bra då ska jag bikea ner och köpa mig en vecka och krydda den med curry... mums!


Då får den här sötnosen och dess syskon vara ifred iallafall från alla Cambridgekunder. :D

Igår: Igår blev det som jag lovade lite städning. Men dagen gick åt att söka jobb. Ett jobb som jag är väldigt sugen på är registrator vid domstolen. En som öppnar brev och sorterar olika ärenden. Hoppar in i receptionen och söker reda på olika brottsmål och akter. Gud va kul! Håller verkligen tummarna för en interjuv. Börjar bli tråkigt att vara hemma. Skulle kunna göra vad som hellst för att få ett jobb jag trivs med. Mitt drömjobb skulle vara något som är vardagar mellan 7-16. En blandning mellan att röra på sig och ha hand om det admenistrativa. Men annars är kriminalare också en dröm. Eller kanske få det mesta av allt jobba i receptionen på nhågot polishus. Men då kanske man måste vara polis? Jag är ju rädd för våld :S Jaja det löser sig nog. Om ni läsare vet nått bra jobb hojta gärna till!

Puss
/Fia






Kommentarer
Adela

Så är det för mig med och jag tog det med min pulvercoach hon rekomenderar att blanda ner zr msk linfröolja i pulvershaken morgon och kväll tills det kommer igång då tar man 1ggr/dag i 2 dar sen varannan dag osv.
Jag gör det och linfröolja ger ingen annan smak så du märker inte smakmässigt att du har det i annat en att det är lite oljigt då.
Linfröolja rekomendera även sonens läkare att jag skulle ge sonen när han var extremt förstoppad ett tag dock mindre mängd och 1ggr/dag, sonen rynka på näsan men drack efter mycket om och men och börja skratta för det smaka vatten med olja bara.
Testa linfröolja på vanlig mataffär innan du köper dyra apoteksprodukter tycker jag

2012-06-15 @ 18:25:14
URL: http://nyaadela.bloggo.nu
Sofia

Nej men stackare, hade samma jätte hård i magen och gick på toa kanske var tredje-fjärde dag. Du kan inte bara testa lite katrinplommon eller? SV: Håller helt med dig låt dom som verkligen behöver göra denna jävla operation och sen ge pengarna till bättre behövande som skolan, vården etc. Skönt att du håller med mig haha, duktig du är vännen!! Massa kramar <3<3

2012-06-15 @ 18:46:35
URL: http://livetefterengbp.blogspot.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0