GRATTIS SVERIGE!

Hej å hå du gammla du fria! Grattis alla svenskar på Nationaldagen! Jag älskar mitt land och att vara Svensk.
Jag är stolt över alla andra som idag bor och jobbar i Svergie! Än en gång GRATTIS!



Dieten: Det går bra att äta soppor. Känner mig inte hungrig men jag måste få bukt med frukost, lunch och middag. Frukost måste jag äta innan 11.00 lunch runt 16.00 kvällis 21.00. Men denna vecka har jag inte tappat ett skit :( vad händer. Jag motionerar mer än vanligt men nej då 67 kg it is! Vet någon där ute vad som händer?

Igår: Jag va på gymmet och gick/ sprang på bandet i 1 timme. Det stod på displayen 450kcal när jag va klar. Så Jag måste ju gå ner något snart! Fan! Juste fick ett samtal från en gammal barndomskompis igår.
Han jobbar som fotograf och behövde lite personbilder i sin portfolio. Då ska jag agera modell. Detta ska vi göra veckan efter att jag börjar äta så nu har jag bestämt att jag ska äta på midsommarafton lite dagen efter men på måndagen till torsdagen gå på sopporna så att jag är så slank som möjligt när vi plåtar. Jag kommer lägga upp bilderna här :) Usch blev så jävla less på min sambo igår också. Han köper aldrig blommor, bjuder ut mig eller ens vill planera våran enda gemensamma semestervecka. Jag mailade allt jag tröttnat på med honom på Facebook och sov på soffan i går. Nu borde han ju fatta! Usch trött jag blir.

Idag: Jag ska tvätta och städa sen får vi se om det blir någon promenad med väninnan.
Alltid lättare att promenera om man är två. Lite hemma yoga kanske :) Jag skickade efter tandbleknings grejer så att jag kan underhålla min redan tandläkarblekning som jag gjorde för 2 månader sen men som nu lagt sig lite. Så en smal, brun vittandad pingla blir det till midsommar :)

Puss
/Fia


Kommentarer
MOLLY BERGSTRÖM - Uppsala

visst :D

Hoppas du får en fortsatt fin dag :)

2012-06-06 @ 13:30:11
URL: http://mooollys.se
My Cinderella story scene

man bidrar till anorexi genom såna här bloggar. Alla är fina som dom är. punkt slut.

2012-06-07 @ 08:08:22
URL: http://eemmaaj.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0