Så bra som jag kan vara.

God morgon!
Jag har funderat lite över det här med att hålla vikten efter sopporna. Jag har ju gått på soppor förr och alltid gått upp igen. Varje gång så inbillar jag mig att jag ska stanna kvar på den vikten. Men denna gång, Denna jävla gång måste jag fan ta mig i kragen. Jag är så less på att vara kraftig och tjock. Jag vill vara så snygg och glad som jag kan vara. Göra det bästa av livet. Jag känner lite ångest över hur det ska bli utan sopporna. Dom är ju min snuttefilt och tänk så börjar jag äta och kan inte hejda mig. Nej usch! Jag vill verkligen ha denna kropp som jag har nu! Jag mår ju bra i den. Men hur ska man då äta och träna för att hålla vikten? Min plan ser ut som så att 3 gym pass i vekan och 2 yoga pass utöver det. Äta 5-6 små mål mat om dagen. Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag. Så att jag håller förbränningen uppe under hela dagen.

Jag har klurat lite vad man skulle kunna göra och här är mina förslag:

08.00 Frukost:
Havregrynsgröt med frysta bär

11.00 mellanmål:
1dl Kesella med 3-4 valnötter

14.00
lunch:
Omelett med grönsaker

16.00
Mellanmål:
Keso med makrill i tomatsås

19.00
Kvällsmat:
Ungnstekt lax med broccoli och keso

21.00
Kvällsnacks:
Gurkstavar med kesella dipp (blanda kesella med vitlök och lite kryddor)

Va tycker ni ser det bra ut eller är det något jag ska ändra?

Jag tycker allt ovan är skitgott så det kommer inte bli någon dietmat för mig snarare lyxmat om jag kan få i mig allt. Men jag tror att man blir en lyckligare människa om man äter som förslaget över och tränar lagom. Men ni vet ju va min dröm är och det är ju att vara med i ett fotbollslag :D Så jag ska försöka börja springa efter midsommar så jag kan vara med till sensommaren. Längtar efter att vara del av ett lag med svettiga, målinriktade tjejer som vill springa skiten ur sig på en match!

Jag kommer fortsätta blogga så att jag kan hålla koll på mig själv.

Dieten: Det märks nu att målet börjar närma sig. Jag har väldigt lite energi så jag tog det bara total lungt igår. Bara låg på sofflocket och kolla på tv HELA DAGEN. Men det va nog exakt va min kropp behövde :)
Jag provade en gammal klänning som jag köpte 2007 för 5 år sen då jag va 19 år haha. En vit sommar drömsklänning. Så jag skiter i att köpa ny klänning utan vågar använda gamla klänningar.
Jag har inte lust att lägga ut några pengar just nu. Men den satt perfekt. Gud jag är såå fin just nu.. haha måste bara säga det! Något som kanske bidrar till att lasset är tyngre än vanligt är ju att jag slutat dricka kaffe och te utan tar två kaffe tabletter på morgonen och en kopp varmt vatten. Jag håller nämligen på att bleker tänderna hemma då får man inte dricka någon färgad dryck. Men det går faktiskt helt ok :)

Ha en bra dag och ta vara på livet!

/Fia



Kommentarer
Olivia

SV: Självklart är det okej, tror inte direkt jag är den första som gjort det med bilder haha :D



Gud vad duktig du är som klarar av att gå ren kur, jag försökte en gång men det höll inte mer än en halv vecka för mig

Fortsätt kämpa!

2012-06-13 @ 12:36:25
URL: http://stepstofreedom.blogg.se/
Adela

Tycker det ser bra ut sen beror det kanske mer på hur stora portionerna är och ha alternativa rätter för du ska väl inte äta detta varje dag?

Jobba mot din dröm så kommer du dit jag är en fotbollsnörd så jag hoppas ni har nåt lag som du kan spela i. Min man är och spelar i fotbollsem nu även om det kanske inte är ditt mål så är det tra att ha mål och kämpa dit

2012-06-13 @ 13:18:21
URL: http://nyaadela.bloggo.nu
Janie

Det är bara du själv som kan känna efter om det känns bra, prova lite, ett bra tips är att försöka äta så "naturlig" mat som möjligt, om du ser en produkt i butik som är gjort på något så tänk på hur det såg ut i sitt naturliga tillstånd (frukt eller grönsak ex) och hur lång process som kan tänkas behövas för att få den där oljan, juicen eller kanske naturgodisen som är såååå nyttig, för en lång process utarmar väldigt många bra näringsämnen och kan skapa biprodukter som är mindre bra. Som sagt, prova lite, känn efter så du känner dig pigg och nöjd, inte övermätt och dåsig, efter varje måltid så kommer det gå galant!

2012-06-13 @ 23:58:13
URL: http://springforlivet.myshowroom.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0