1 vecka!

halloj!

Diet:
Härligt att jag nu klarat en vecka av ren diet. Egentligen är det ju mer eftersom jag gick på soppor för tre veckorsen mån-lör. på lördagen åt jag på eftermiddagen. Tog upp sopporna igen sön-ons och började äte på torsdagen och åt tors-sön och måndagen efter så började jag ju igen med soppor och har nu alltså klarat den jobbigaste tiden, EN VECKA!!! Igår kände jag mig inte hungrig alls utan bara glad. Skönt att åskmålnet som va där i lördags försvann. Men jag tror också att det har att göra med dom långa promernaderna jag tar på dagarna. Det känns så. jag blir gladare efter det. Nu är det 25 dagar kvar innan jag får äta! Det är faktiskt helt ok. Men jag ska denna gång använda mig av Cambridges nertappnings metod och första veckan bara äta en måltid eller hur dom nu gör. För jag vill verkligen hålla nere min vikt nu! Provade kläder igår som jag absolut inte kunna haft! Gissa vad, Dom satt perfekt! åh jag är så glad för det. Jag har en massa vackra kläder hängandes i en specialbyggd jättegarderob som jag inte har kunnat haft och nu kommer jag i dom: Lyckan är total!


Igår: När jag vaknade så tog jag och hunden oss nvåran obligatoriska promenad. Sen Vi va ju som jag skrev ute och åkte tube. Först vågade jag inte åka så fort men sen blev det bara fortare och fortare tills jag stuttsade av den:) Det var en underbar dag igår. En stund när vi hade åkt klart och bara tog oss en rundtur i båten då jag satt bak själv så kännde jag en otrolig lycka. Jag tänkte att detta blir den bästa sommaren i mitt liv. Jag kommer att må bra med mig själv och kunna springa omkring i bikini utan att skämmas, Jag kommer kunna ha alla mina vackra coctail klänningar igen utan att se fet ut på kort! Gud denna sommar kommer bli UNDERBAR!

Idag: Jag är helt öm i kroppentror idag, blåmärken och annat skoj som vittnar om hur kul jag hade igår.  Jag Tror faktiskt att jag hoppar att gå ut med hunden eftersom jag ska jobba 6 timmar och att jag ska cykla dit.
Det tar mig 45 min att cykla snabbt dit och 45 hem så dessa 1,5 timme får bli istället för att gå. Men vem vet kanse blir en liten bensträckare tills ikväll :) 

Kroppsformen från igår:

Va tycker ni? syns det, lite? ;P

Puss
/Fia


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0