Dag två.

Dieten: Igår hade jag som alltid när jag går på soppor ett helskotta med att somna. Man ligger och tänker på en massa saker och känner att man bara vill ut och springa? Jäklingt knepigt. Jag har även nu på morgonen ett sånt där lyckorus som jag skrev om förra gången. Men lyckorus och spring i benen tackar man ju igentligen inte nej till ;)
Känner ingen direkt hunger utan är som igår lite tung i huvudet men det kan lika gärna vara för att jag sover mellan 11-12 timmar varje natt. Som ett litet barn. Har jag väl somnat kan jag sova väldigt länge. Men det är klart går man upp 12 på dagen så är det kanske inte konstigt att man inte kan somna 22.00 på kvällen. Kanske inte har så mycket med sopporna att göra. Ett bra tips så här på morgonkvisten  är att ta två koppar kaffe utan mjölk och socker förstås så att det blir som en frukost. När klockan börjar närma sig 13 snåret så känner jag mig inte hungrig alls. Men om jag skulle äta en soppa nu då skulle jag nog bli hungrig bara efter någon timma. Samma sak när jag äter vanlig mat. Hoppar jag frukosten så kan jag gott vänta med att äta till eftermiddagen. Jag va ganska så tanig för två år sen när jag träffade min sambo och han äter av naturen inte frukost då slutade jag också med det och höll vikten och till och med gick ner i vikt av att inte äta frulle! Senare har jag hört att det är fler som kör på den "skippa-frulle-dieten" för att hålla vikt och gå ner lite. ska nog köra på det när jag slutar med soppor.


Idag
: Ska jag också gå en lång promenad med hunden ute i det fina vädret. Sen ska jag hem och fixa det sista med våran läger plats. Jag kan lägga upp bilder när det är klart :) Hoppas också på att karln min är sugen på att åka ut och fiska lite med båten. Jag älskar att fiska. Men släpper gärna i dom små liven igen :)


Sol i sinnet brun inne/Rudolf


Puss
/Fia


Kommentarer
Rachele

Men det känns ju inte så sunt att skippa frullen för det är ju dygnets viktigaste måltid. Och den som sätter hur resten av dagen blir så med en vettig frulle så kan du slippa kvällssug och godisätande.

2012-05-22 @ 15:26:41
URL: http://nogg.se/rachele
Fia

Ja men det är precis tvärtom för mig. jag blir inte sötsugen alls om jag skippar frullen. Det är jätte svårt eftersom jag är så hungrig på morgonen men tar jag lite kaffe och inte någon mat så behöver jag bara äta en gång och inget godis eller sånt skit som jag blir sugen på på kvällen. Skumt va?

2012-05-22 @ 19:53:30
URL: http://flaskfian.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0