Dagens första soppa!

Så där ja det va ju ingen match! Jag och hunden gick i väg till fotbollsplanen ett stenkast här ifrån och kastade pinne, lekte och sprang (om man nu kan kalla 5 snabba steg för att springa) Men kul hade vi!
Jag har ju inte berättat så mycket vad min diet går ut på så jag drar det väldigt kort nu. 

Dieten:
Cambridge kuren är en diet. Något som man kallar VLCD (Very Low Calorie Diet ) vilket definieras som näringsriktig diet med mycket lågt kaloriinnehåll (450-800 kcal). På denna Diet så äter man 3 soppor/shakes om dagen för att snabbt gå ner i vikt. Man känner hunger den första tiden sen så kommar man in i en fas som heter ketosen vilket gör att man inte känner hunger och kan vara pigg och glad trots att man äter så lite. Jag har provat Cambridge förr och det fungerar verkligen om man ger sig fan på det. Men man måste vara mentalt stark annars fungerar det inte.



Nu blir det grönsakssoppa till Frukost!

puss och hej utan leverpastej!
/Fia


Kommentarer
Linnea nylander

hej då får jag ta och lägga till dig hurt jag nu ska göra det :) hah har glömt hur man länka, har ju själv blogg.se men kannada :) men men får väl ta och klicka in via fl tråden :)kulatt läsa om en till som pulvrar. heja oss

2012-05-08 @ 17:42:14
URL: http://firestars.blogg.se/
Fia

Hej Linnea! Va kul att du tycker om bloggen så mycket :) Det är slitit med pulver men nu har det faktiskt gått bra. Går du också på det? hur länge ska du köra och hur länge har du kört?



Stor lycka till kram!

/Fia

2012-05-08 @ 18:50:32
URL: http://flaskfian.blogg.se/
Ljungdahlskan

Jag kan väl tycka att det inte är något bra sett att gå ner i vikt på. Men anser du att du tycker att det är vettigt så är det upp till dig.



Jag kan själv tycka det är vettigare att lägga om kosten och röra på sig mer.

2012-05-08 @ 21:47:27
URL: http://ljungdahlskan.blogg.se/
Fia

Tro mig jag har provat och provat men inte brytt mig och bara skjuter det framför mig. Sopporna är svart eller vitt antigen går du på kuren eller inte. Medans jag gör det har jag tid att läs och planera för att lägga om kosten till hösten. Men jag håller med dig det är ett quick fix.. Men jag behöver känna mig lite lättare till sommaren och där ta tag i min kost. Tack för att du skriver och kommer med tips :)

/Fia

2012-05-09 @ 23:14:03
URL: http://flaskfian.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0