God morgon världen! dag 2.

Bloggen:
Hej och godmorgon! Jag måste först bara börja med att säga TACK SOM FAN för att ni som var inne och läste min blogg igår. Det va en hel drös med personer! Jag blev väldigt förvånad att jag och min kamp kunde locka till sig så många nyfikna. Det är bra för jag behöver pushning! Så det är till stor del eran förtjänst att jag orkar fortsätta! Jag kommer som jag lovat lägga ut massa text och bilder. Förhoppningsvis flera gånger om dagen. För jag vet själv hur det är när man följer en blogg och personen uppdaterar 5 ggr i vecka.. puh.. då läser jag hellre nått annat.
Jag vill också tillägga att jag är männsklig och kommer skriva både bra och dåliga saker om Camebridge så som jag upplever det. Men ghittils är det ingen fara!

Allmänt om hur jag känner mig:
I natt efter mitt sista inlägg så blev det nått jocks med mig.. Först kännde jag mig väldigt trött. Men när jag sedan skulle sova så gick det inte... absolut inte! jag vände och vred.. kramade om min kille för att få någon sorts sinnes stämmning, men icke. Jag klappade våran Pitbull som tar upp halva sängen för att kunna få lugnet från en sovande inte allt för gott luktande, hund. Men shi fick jag. Så runt småtimmarna kunde jag stänga mina stora blå och somna.

Idag Attans va skönt med sol, men inte när den lyser mig rätt i ansiktet så att jag vaknar 07.00. Men jag är ju i grund och botten en latmask och en sjusovare så jag rullade om och somnade om till 10.30.. Jag trodde att jag skulle vara väldigt yr och illamående men inte alls! Jag känner mig pigg och glad. Men det känns att jag har sovit för länge, tung i huvudet på ett sett. Jag har en sån konstig lyckorus i kroppen som att jag skulle vara fyllt av kolsyra som försöker ta sig ut. När jag tex såg att det var många läsare så blev jag jätte glad och då va det som att någon skakade om mig så att bubblorna blev större, jätte konstigt. Börjar jag bli knäpp?

Vad jag ska göra idag:
Ja som tidigare nämnt så är jag ju en latmask på väg mot förändring. Jag tror jag ska cykla ner till gymmet vilket ligger ca 5 km bort. På Mitt gym så har dom nå sjukt bra spring band, men för oss tjockisar så kallar jag det gå band. Med hör och häpna INBYGGD TV!!! tjockisen i mig jublar! (för att man kan gå) Latmasken i mig jublar!(det är ju som att ligga hemma och kolla tv) Tv nörden i mig jublar! (Jag kan välja vilket programm jag vill)
Jag siktar in mig på Bygglov 14.00. För det vet jag hörrni som nu tänker sicken riktig liten latis.. ja men då ska jag säga till er att all träning är bra träning förutom då man svettas. ;P

Sen vill jag bara säga att idag är en ny dag och nya tag för att nöta lite ytterligare på den klyschan..
Men jag vill oxå varna er för GÄDDAN!!

nönönönönö (filmusiken från "Hajen") GÄDDAN! GÄDDAN!!

Kämpa på nu brudar så hörs vi snart! Puss på er!




Kommentarer
Hot Mama

Heja på på gymmet, och awesome med tv ju!!! :D Kikar in här idag, har en urkass dag så det är skönt att se någon med lite mer go...!



Heja heja!

2012-05-08 @ 11:45:50
URL: http://hotmama.blogg.se/
Fia

Jag har lämnat en kommentar i din blogg för lite support. Som jag skrev där. Tillåt dig att ha dåliga dagar, du är inte dålig för det! Gör något som du blir glad av. Eller varför inte bara ligga ner i soffan och njuta av att livet är ganska härligt :)

2012-05-08 @ 12:12:10
URL: http://flaskfian.blogg.se/
Rachele

Så är det man blir pigg av sopporna.



Sv: jag bor i Italien och vi har inte cambridge här men vi har samma pulver men inhemskt märke och andra smaker bara.

Min kusin åt cambridge för 3år sedan och köpte då hos Diana som har en butik uppe på söder runt lohegatan nådonstans titta på hennes hemsida på cambridge hemsida kan du även gå in på staden och få upp henne där.

Jag var med min kusin och handla och hon är hård tuff men fantastisk människa som kört pulver med mitt tips är att boka tid innan man åker och handlar för hon kan ändra öppettiderna lite som det passar så man inte går dit ii onödan.

2012-05-08 @ 14:14:19
URL: http://nogg.se/rachele
Fia

Rachele: jaha hoppas att erat pulver fungerar lika bra :) Då ska jag höra med henne känner att man behöver lite stöd nång gång i veckan. Jag behöver någon som är hård mot mig så jag blir motiverad! Tack för tipset och lycka till med Cambridge a´la Italia :D



/Fia!

2012-05-09 @ 11:09:56
URL: http://flaskfian.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0