Lördagsgodis!

Hej på er denna fina lördag!

Jag har fått lite kommentarer av er läsare att jag är dålig på att gå in och ge andra blooggare feedback och stöttning. Jag har överhuvudtaget inte tänkt på detta utan mest sett denna blogg som ett forum där jag kan utrycka mig fritt och lägga upp mina fulaste skämmis bilder för att kanske motivera någon annan men främst för att motivera mig själv. Jätte kul med bra och dålig kritik här på bloggen då jag inte är någon van bloggare. Men tjejer är ni som mig och läser min blogg och har egna viktblogga så länka dom så ska jag göra mitt bästa för att titta in på dom och själv bli motiverad av er!

Igår så jobbade jag hela dagen i en butik där man går dagarna i enda något som är kul och jätte skönt. Efter att ha mulat chips i torsdags så tog jag mig en rejäl snabbis walk på 1,5 timme. Jag åt en soppa klockan 14.00 och åt pasta sallad när jag kom hem 19.00. Senare  på kvällen drog jag till ett par kompisar och drack lite vin. Utan ångest! Skönt! Jag kom hem 24.00 och åt lite popcorn.

Idag så vaknade jag 12 och har ätit lite yoghurt med mussli men mådde ganska illa efter det. Nu ska jag tjata ut en kompis på en 1 timmes promenad så att jag kan grilla i kväll utan dåligt sammvete!

Jag ska nog äta i morgon med för att absolut börja med sopporna på måndag!! ABSOLUT! Jag vet en till bloggare som heter Linnea som oxå börjar på måndag och kör fram till midsommar dvs 5 veckor kolla in hennes blogg http://firestars.blogg.se/ också och motiveras av att vi nu jävlar ska köra järnet! Vem vet kanske du vill hänga på?

Juste jag kom i mina tjockis jeans alltså dom jeansen som jag brukar kunna ha när jag är lite små rund som jag nyligen inte har kunnat haft. Men det ska ni veta jag katade mig på rygg i sängen och drog in fläsket så mycket jag bara kunde då gick knappen igen..


men som ni ser, knappen skricker efter hjälp :(
nä nästa helg ska jag jäklar i mig kunna ha dom!


hörrni ha en riktigt bra helg och njut av sommarvädret!

PUSS
/Fia


Kommentarer
Anonym

Vad är poängen med att äta när man kämpar med att gå ner?

Finns hur många som helst men få bra pulverbloggar linneas har du men vill du nå många läsare för att få pepp men kräver lite av dig då med o delta i utmaningar så ska du läsa novalislife.wordpress.com el nogg.se/rachele de pulvrar o är fruar till kändisar med många läsare varje dag. Jay var stor pulverbloggare men nu är fokus på att hålla vikt. Elins o johannas bloggar är bra när de de väl uppdaterar

2012-05-19 @ 15:37:03
Fia

Tack för tipset

/Fia

2012-05-20 @ 11:53:59
URL: http://flaskfian.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0