Nu är jag tillbaka!

Hej!
Som ni vet så Gick ju min farmor bort för ett tag sen och jag har behövt lite tis att sörja. Men nu känner jag mig ganska så stark. Stark nog att fortsätta med soppor.

Dieten:
Så här har det sett ut:

Måndag: Började med sopporna, Gick jätte bra!
Tisdag: Förvånansvärt lätt att fortsätta.
Onsdag: Lite trögt faktiskt, men det går.
Torsdag: Känner mig hungrig. träffar min farmor som tar sina sista andetag, Allt som heter mat försvinner ur mitt
huvud. Tar bara två soppor.
Fredag: Är hemma hos mamma och pappa som äter pizza. Jag håller fortfarande på med sopporna. Skitsvårt                       att se andra äta.
Lördag: åker på Dop! (här går det från död till födelse på 0-100) Äter en soppa till frukost. Efter som alla på dopet vet att farmor gått bort och beklagar, samt att jag va gudmor på dopet kännde jag mig tvungen att äta. Det var någon pasta rätt med bröd. Eftersom det känndes att sopp dieten ändå sket sig denna lördag så köpte jag sallad med bröd och kex samt lite chips.. Jag vet skit onöding. Faktum är att inget av det ens smakade bra! Vet inte vad som händer med mina smaklökar! Men det smakade bara konstigt, Varför jag då åt var för att det va himmelskt att få tugga på något!

Idag
: Jag fortsätter med sopporna. Hittills har jag inte ätit en men jag har tagit 1h promenad! Känner mig jätte trött. Vill bara sova! Men jag ska väl ut och klippa lite gräs iaf! 16.00 funderar jag på att ta min första soppa. Jag lägger ut bilder på resultatet i morgon då jag känner mig svullen från igår!


Juste min första smalis kommentar fick jag i lördags av min sambo som tyckte att jag såg smalare ut i ansiktet! WIIE! något skojigt iaf. Imorgon ska jag och pappa planera Farmors begravning puh! Det ska bli skitjobbigt då pappas syster bara är ute efter att bråka och förstöra. så vi får se hur det går! Håll tummarna för mig att jag ska fixa sopporna idag!

Puss
/Fia!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0