NU KÖR VI!

Bloggen:
Jaha som rubriken lyder så kör vi. Med kör vi menas börja med Camebridge soppor.. PUH!
Det ska bli hur jävla jobbigt som hellst men även hur jävla skönt som hellst. Målet är att jag ska gå ner till 55 KG. Om jag ska vara ärlig vill jag hellst väga 50kg men Jag tror inte jag kommer kunna gå ner så mycket. Jag väljer att för egen del börja blogga om det för att peppa mig själv och andra som är i samma situation. Jag Heter igentligen inte Fia men vi kan väl säga det så länge. Jag kommer att lägga ut inte allt för smikrande bilder på mig själv och därför har jag ingen lust att visa vem jag är. Men om jag får några som läser den så kanske ajg i slutet av bloggen berättar vem jag är så att ni kan få en person bakom bilderna och texten. Jag hoppas att jag får några som läser den för då kan jag kämpa för eran skull oxå! enjoy!

Anledning till varför jag ska börja:

Jag kan inte ha några av mina byxor längre. om få jag kan trycka ner mig i gör så jävla ont i midian så jag tror jag ska spy. Jag ser ut som en riktig tjockis på alla bilder och vill vara så snygg som jag bara kan inför sommaren. Jag känner mig oattraktiv och det går såklart ut över min och min sambos sexliv. Min kondition är lika med noll.. alltså jag blir anfådd av att gå upp på övervåningen. Jag äter allt jag ser ju fetare och sötare det är ju bättre. Det är som en tvångstanke.

Vägen dit:
Jag ska äta ren kur med Camebridge soppor i 8 veckor. Försöka röra på mig och pyssla med det jag tycker är roligast dvs. Pyssla i trädgården och inredning. Jag måste sysslesätta mig med roliga saker och projekt så att jag glömmer bort att jag går på soppor. Jag börjar jobba den 18 Juni så jag har då lite annat att tänka på.

Målet:
Jag kommer vara klar med sopporna 2 JULI. Då vill jag väga 55KG om inte mindre. Jag vill kunna känna mig som världens snyggaste och kunna ha vilken jävla trekantsbikini som hellst. Jag har ett par helt oanvända Levis Jeans som jag köpte i LA för några år sen. Dom ska jag fan i mug komma i och med råge. inte trycka nr mig i dom.


Allmänt:
Jag kommer inte väga mig nu utan göra det antingen när jag känner att nu behöver jag motivation eller om 2 veckor dvs 21 Maj. För att jag orkar inte veta vad jag väger och få ångest över det. men jag gissar att jag väger 75KG och ska gå ner 20 KG. Det är ingen lätt match men jag har gjort det förr så jag ska ge mig fan på att göra det igen. Det som är nytt för denna gång är att jag kommer att blogga om det varje dag. och lägga ut bilder på hur det går. Jag vill bara tillägga det att jag har inget dåligt självförtroende av mitt utseende eller det faktum att jag är arbetslös. Men jag har en jävla självinsikt. Vilket betyder att jag vet att jag kommer må och känna mig mycket bättre efter jag gjort detta. Jag vet att jag är snygg nu men jag vill vara så snygg och sexig jag bara kan. För efter dessa 8 vecor ska jag fan ta världen med storm.

Just I dag: Jag vaknade ganska sent med ångesten att idag är det dags jag får och kommer inte äta något på riktigt jävla länge. Men det känns på nått sett befriande att veta att jag kommer att känna mig bättre. Nu är klockan 13.17 och det är inte officiellt än eftersom jag inte har ätit än utan bara druckit svart kaffe. Den kännslan jag har i kroppen just nu är glädje och ångest.. Sjukt svårt att beskriva. Men jag kanske skulle kunna jämföra det med att få ett jobb som är jävligt tungt. Man jobbar 16h/dagen med att lyfta tunga saker och ta hand om soppor och skit men efter 8 veckor få 100.000 kr. Man är glad för att få pengar men man har ångest för att utföra jobbet. Lite så skulle jag väl kunna beskriva det som.  Annars i dag så ska en kompis hämta mig och vi ska åka ner på stan och köpa soppor för de 2 första veckorna. Jag ska hämta ut lite pengar som jag fått utaviserat av alfakassan.

Bild:

dsc02279
min putmage.




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0