Röra på fläsket!

Hej!
NU SÅ! Efter att ha sett ett avsnitt av "Älskling du har blivit en tjockis" så känner jag mig mer motiverad att gå ut. Det blir dessvärre inget gym, men en liten promenad i skogen! Jag har inte ätit min första soppa än i dag och känner mig faktiskt inte ett dugg hungrig, konstigt nog. Men 4 koppar kaffe och 1 liter vatten bör ju hjälpa lite. Vi får se hur det går med promenaden. Jag har ju hållit på med soppor förr och då kan jag uppleva hjärtklappning och mjölksyra utav att bara gå. Så vi får väl se.


DETTA SKA FAN BORT!


En Cigg på det härsen kör vi!


Ha det bra!
/Fia!


Kommentarer
MOLLY BERGSTRÖM - Uppsala

Hoppas du får en fortsatt fin dag :)

Vad gör du? :D

2012-05-08 @ 14:18:43
URL: http://mooollys.blogg.se/
Fia

Hej Molly! Tack! Jag går på något som heter Cambridge kuren. Vilket betyder att man äter 3 soppor om daten som innehåller protein, mineraler och vitaminer, Ja allt som kroppen behöver om det va de du menade :)Annars så har jag full sjå med att hitta glädje ämnen i livet att fokusera på. Jag har läst din blogg och måste säga fy fan vilken tjej du är! Från botten till toppen VERKLIGEN! tack för att du inspirerar oss kämpar :) Fortsätt så!/Fia

2012-05-08 @ 15:35:05
URL: http://flaskfian.blogg.se/
Rachele

Varför hjärtklappningar?

2012-05-08 @ 17:14:41
URL: http://nogg.se/rachele
Fia

Hej Rachele! Välkommen tillbaka :D Jag vet inte men jag kan uppleva det som hjärtklappningar att hjärtat slår hårt i bröstet så att det nästan gör ont :S men vet inte vad det är. Kännde inget idag iaf :) hur går det för dig och allt med dopet?



/Fia

2012-05-08 @ 18:48:19
URL: http://flaskfian.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0