sista dagen!

Hejsan svejsan.
känns tråkigt att folk här på internet känner sig provicerade av det jag skriver. Om ni tycker att det jag skriver är dåligt eller att jag är en dålig bloggare, ja då är det bara att gå vidare det finns tusentas bloggar som säkert passar just er bättre ;)

Till er som faktiskt är lite intresserade av vad som händer i mitt liv just nu så kommer här en uppdate så här dagen före :) Jag gick ut och gick ca 1 timme igår i det fina vädret :) helt underbart att gå med en kompis då känns det knappast som att en hel timme har gått. På kvällen grillade vi kött med sallad och lite potatis sallad. Jag drack lite öl. Senare vidare till en fest med några vänner där blev det cola zero med whisky inbillar mig att det är bättre. När jag kom hem blev det ytterliggare lite nattkäk. busigt va ;)

Idag började jag dagen med en kaffe och smörgås ute på verandan :) Sambon är te och målar båten så vi ska väl senare idag lägga ut den vid våran brygga som vi har här brevid huset. Det roligaste med sommaren är att åka tube efter båten :)
Sista dagen med mat innan jag börjar med sopporna imorgon. Phu känns trögt men ändå skönt att komma igång. Dom första 5 dagarna är som bekant ett helvete och jag ska uppdatera bloggen dag efter dag utifrån humör. Jag tänkte att jag skulle väga mig i morgon åh pirrigt. vet inte om jag vågar lever i förnekelse så det känns bättre att inte väga sig. Men någon gång måste jag ju göra det. just nu tror jag på  71 kg någonstans. så det betyder att jag ska ner 16 kg på 5 veckor. tror ni att jag klarar det? Klart jag gör ;) idag ska jag njuta som fan av vädret och grillning för att senare försvinna in i soppdimmorna. Denna gång ska inga undantag ske!


min sporty outfit idag.. hejåhå här ska målas idag :D


puss på er!
/Fia


Kommentarer
Rachele

Vem har sagt att den är tråkig?

Jag ser inte var det står nånstans om du syftar på mina 2 inlägg hos mig så är det en annan pulverbloggare jag syftar på eller ja hon var en pulvrare nu gäller nån annan diet.



Kör järnet så ska du nog fixa det

2012-05-20 @ 14:20:40
URL: http://nogg.se/rachele
Fia

Hej Rachele nej syftade absolut inte på din blogg. Men jag känner att tonen är mer nedlåtande från vissa anonyma inlägg än stöttande. Såg att det stod på din blogg om man inte har något bra att säga kan man hålla det för sig själv. lite så tycker jag också.



tack du med! vi ger järnet i morgon :D

2012-05-20 @ 14:34:07
URL: http://flaskfian.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Fläskfian

Hej Jag har skapat denna blogg enbart för att jag ska gå ner 20 kg med Camebridge soppor och motivera mig själv.

RSS 2.0